Aplicacions · APP · e-books

Ja no tens excusa: llegeix qualsevol e-book / Ya no tienes excusa: lee qualquier e-book

El llibre electrònic és, cada dia amb més força, una possibilitat més d’entreteniment. Gràcies a la capacitat dels dispositius electrònics (tablets, e-books, …), podem obtenir beneficis col·laterals a la lectura a través de vídeos interactius i molts altres extres. Això aporta noves formes d’enriquir la nostra experiència lectora.

La compatibilitat de formats és un dels problemes freqüents amb què es troba un usuari. De vegades, el llibre electrònic al qual es vol accedir no és compatible amb el dispositiu. Existeixen els anomenats «convertidors» de formats, aplicacions amb les que podrem crear una còpia del contingut del nostre llibre en un format que el nostre dispositiu pugui llegir.

En el món de la lectura digital, el més popular és Calibre, una eina multiplataforma que organitza i fa compatible tota una biblioteca de llibres. Altres programes també populars són Book Designer, una eina per a Windows que a més permet crear-los, o Hamster Free ebook converter.

chiste_ebook
http://onsoftware.softonic.com/generacion-7

Esp.- El libro electrónico es, cada día con más fuerza, una posibilidad más de entretenimiento. Gracias a la capacidad de los dispositivos electrònicos (tablets, e-books, …), podemos obtener beneficios colaterales a la lectura a través de videos interactivos y muchos otros extras. Esto aporta nuevas formas de enriquecer nuestra experiencia lectora.

La compatibilidad de formatos es uno de los problemas frecuentes con los que se encuentra un usuario. En ocasiones, el libro electrónico al que se quiere acceder no es compatible con su dispositivo. Existen los llamados «conversores» de formatos, aplicaciones con las que podremos crear una copia del contenido de nuestro libro en un formato que nuestro dispositivo pueda leer.

En el mundo de la lectura digital, el más popular es Calibre, una herramienta multiplataforma que organiza y hace compatible toda una biblioteca de libros. Otros programas también populares son Book Designer , un herramienta para Windows que además permite crearlos, o Hamster Free Ebook converter.

Fuente: PC ACtual

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.