WEB 2.0 · xarxes socials

Unes quantes xarxes socials desconegudes / Unas cuantas redes sociales desconocidas

Això de les xarxes socials és al·lucinant. Semblen bolets! Cada dia en surten de noves!

Avui us volem mostrar algunes de les menys conegudes, a veure si us fan el pes…

  • Popuz és una xarxa social que ofereix als usuaris la possibilitat de participar en diferents jocs socials. Compta ja amb més de 50 mil usuaris actius. De moment únicament hi ha disponibles jocs esportius com futbol, bàsquet, handbol o waterpolo, tot i que els responsables del portal ens han dit que en els pròxims mesos Popuz oferirà jocs d’altres temàtiques, destacant un simulador social en el qual l’usuari podrà desenvolupar una personalitat pròpia.
  • Games Grabr  Seguim parlant de jocs. Els usuaris registrats en aquesta xarxa social trobaran tot tipus de jocs que seran comentats i valorats pels membres de la Comunitat. Aquesta és una forma interessant de conèixer gent nova amb la mateixa afició. L’estètica gràfica és molt semblant a Pinterest. Es tracta d’una interessant alternativa per als amants dels jocs.
  • Pictify pretén ser el punt de trobada per als amants de l’art. Amb només registrar-nos, podrem tenir accés a molt contingut vinculat a l’artístic. Això és gràcies al fet que la mateixa comunitat comparteix molt material de tot tipus, el qual pot ser sostret mateix de la ciutat de cada un com de visites realitzades a altres localitats. Aquesta xarxa social funciona d’una manera similar a Pinterest. Cada usuari pot elaborar la seva pròpia galeria d’imatges amb continguts artístics. Així, anirem sumant adeptes o seguidors que estaran al corrent del que compartim, a la vegada que nosaltres podem seguir a altres usuaris per conèixer els materials que pugen.
  • Floost un portal social que té com a objectiu oferir a l’usuari la possibilitat de seleccionar les categories que més li interessin. Un cop ens hàgim registrat gratuïtament a la xarxa social, podrem triar de forma manual els temes que més ens interessin com motor, esports, humor, fotografia, moda o viatges, entre molts d’altres. A partir d’aquí, Floost ens oferirà interessants enllaços i articles sobre les temàtiques seleccionades i la possibilitat d’interactuar amb altres usuaris amb aficions comuns.

Què us sembla? Creieu que fan falta tantes xarxes socials? No trobeu que algunes són massa semblades?

pinocho

esp_Esto de las redes sociales es alucinante. Parecen setas, ¡cada día salen nuevas!

Hoy os queremos mostrar algunas de las menos conocidas, a ver si os hacen tilín …

  • Popuz es una red social que ofrece a los usuarios la posibilidad de participar en diferentes juegos sociales.  Cuenta ya con más de 50 mil usuarios activos. Por el momento únicamente hay disponibles juegos deportivos como fútbol, baloncesto, balonmano o waterpolo, aunque los responsables del portal nos han dicho que en los próximos meses Popuz ofrecerá juegos de otras temáticas, destacando un simulador social en el cual el usuario podrá desarrollar una personalidad propia.
  • Games Grabr Seguimos hablando de juegos. Los usuarios registrados en esta red social encontrarán todo tipo de juegos que serán comentados y valorados por los miembros de la Comunidad. Esta es una forma interesante conocer gente nueva con la misma afición. La estética gráfica es muy similar a Pinterest. Se trata de una interesante alternativa para los amantes de los juegos.
  • Pictify pretende ser el punto de encuentro para los amantes del arte. Con sólo registrarno,s podremos tener acceso a mucho contenido vinculado a lo artístico. Esto es gracias a que la misma comunidad comparte mucho material de todo tipo, el cual puede ser sustraído mismo de la ciudad de cada uno como de visitas realizadas a otras localidades. Esta red social funciona de un modo similar a Pinterest. Cada usuario puede elaborar su propia galería de imágenes con contenidos artísticos. Así, iremos sumando adeptos o seguidores que estarán al tanto de lo que compartamos, al mismo tiempo que nosotros podemos seguir a otros usuarios para conocer los materiales que suben.
  • Floost  un portal social que tiene como objetivo ofrecer al usuario la posibilidad de seleccionar aquellas categorías que más le interesen. Una vez nos hayamos registrado gratis a la red social, podremos elegir de forma manual los temas que más nos interesen como  motor, deportes, humor, fotografía, moda o viajes entre muchos otros. A partir de ahí, Floost nos ofrecerá interesantes enlaces y artículos sobre las temáticas seleccionadas y la posibilidad de interactuar con otros usuarios con aficiones comunes.

¿Qué os parece? ¿Creeis que hacen falta tantas redes sociales? ¿No os parece qua algunas son demasiado parecidas?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.