Aplicacions · APP · audiovisual · Fotografía · Instagram

Com migrar fotos des d’Instagram a Flickr / Como migrar fotos desde Instagram a Flickr

Com sabeu, Instagram és una de les comunitats més demandades pels internautes. La seva especialitat és la fotografia i el retoc digital. No obstant això, molts dels seus usuaris no estan satisfets amb les noves normes del servei, sobretot des que Facebook va comprar l’aplicació i va realitzar canvis en la seva política de privacitat. Molta gent ja s’ha donat de baixa del site.

Frethephotos és una eina que ens permet migrar les imatges de Instagram a Flickr de forma molt senzilla, intuïtiva i completament gratuïta. Només cal identificar-nos en les dues aplicacions i seleccionar l’opció “migració”. Un cop acabada la migració, apareixerà en el nostre compte de Flickr un nou àlbum titulat “Instagram”, encara que el podrem personalitzar amb el nom que desitgem.

doctor no levanto la cabeza

Esp.- Como sabéis, Instagram es una de las comunidades más demandadas por los internautas. Su especialidad es  la fotografía y el retoque digital. Sin embargo, muchos de sus usuarios no están satisfechos con las nuevas normas del servicio, sobretodo desde  que Facebook compró la aplicación y realizó cambios en su política de privacidad. Mucha gente ya se ha dado de baja del site.

Frethephotos es una herramienta que nos permite migrar las imágenes de Instagram a Flickr de forma muy sencilla, intuitiva y completamente gratuita. Sólo es necesario identificarnos en las dos aplicaciones y seleccionar la opción “migración”. Una vez terminada la migración, aparecerá en nuestra cuenta de Flickr un nuevo álbum titulado “Instagram”, aunque podremos personalizar por aquel nombre que deseemos.

Fuente: Compuadictos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s