Aplicacions · APP · WEB 2.0

Edcanvas: eina pels professors / herramienta para los profesores

Edcanvas és una eina pensada pels professors per oferir material als alumnes de manera didàtica i dinàmica.  La seva presentació inclou la següent descripció: Fàcil, atractiu i sense registre! Contingut multimèdia enriquit. Compartir amb els estudiants. Tot en una pestanya del navegador. Edcanvas és un servei gratuït tant per a docents com per a estudiants, on poden entrar al seu propi compte o al compte d’una classe específica dissenyada pel seu professor. A continuació detallem un dels aspectes més importants d’aquesta eina:

– Secció “Gallery”: Pots veure lliçons de Matemàtiques, Ciències, Socials, Language Arts creades anteriorment i pots utilitzar la informació per portar al teu propi perfil i adaptar-la a les teves necessitats.

– Pots afegir de Google o Dropbox, o importar qualsevol informació que t’interessi. De la mateixa manera pots veure les opcions per col · locar elements addicionals al teu treball com: Youtube, Google, Flickr, URL, etc.

– Els docents poden crear la seva pròpia classe virtual, mostrant idees d’altres canvas que tenen contingut semblant al que s’intenta transmetre.

Edcanvas és un website complet per dissenyar i compartir tot un lliçó amb els estudiants o col · legues que es poden beneficiar del contingut.

S’animaran els professors a utilitzar-lo?

esp_Edcanvas es una herramienta pensada para los profesores para ofrecer material a los alumnos de manera Didáctica y dinámica. Su presentación incluye la siguiente descripción: Fácil, atractivo y sin registro! Contenido multimedia enriquecido. Compartir con los estudiantes. Todo en una pestaña del navegador. Edcanvas es un servicio gratuito tanto para docentes como para estudiantes, donde pueden entrar a su propia cuenta o a la cuenta de una clase específica diseñada por su profesor. A continuación detallamos una de los aspectos más importantes de esta herramienta:

– Sección “Gallery”: Puedes ver lecciones de Matemáticas, Ciencias, Sociales, Language Arts creadas anteriormente y puedes utilizar la información mostrada para llevarla a tu propio perfil y adaptarla a tus necesidades.

– Puedes agregar archivos de Google o Dropbox, o importar cualquier información que te interese. De igual manera puedes ver las opciones para colocar elementos adicionales a tu trabajo como: Youtube, Google, Flickr, URL, etc.

– Los docentes pueden crear su propia clase virtual, mostrando ideas de otros canvas que tienen contenido parecido al que se intenta transmitir.

Edcanvas es un website completo para diseñar y compartir toda una lección con los estudiantes o colegas que se pueden beneficiar del contenido.

Se animarán los profesores a utilizarlo?

Fuente: http://didactica.edu.do/2012/11/13/edcanvas/

Anuncis

3 thoughts on “Edcanvas: eina pels professors / herramienta para los profesores

  1. He estat mirant una mica com és i la veritat és que resultaria una molt bona eina per aquells professors que tenim poques hores per explicar tantíssima matéria com tenim. No descarto posar-la en pràctica aquest mateix any… Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.