Twitter

Twitter canvia d’imatge / Twitter cambia de imagen

Twitter presenta avui 12 de desembre nova imatge. Serà una aposta diferent, innovadora, curiosa? Doncs no. Com ens tenen acostumades les xarxes socials més punteres (facebook, twitter…), tot són copies entre elles. La pregunta és: voleu dir que la diferenciació és l’aspecte a destacar?

La nova imatge d’encapçalament de twitter, segons han publicat al seu bloc, serà similar a la portada de Facebook. “Hem vist moltes captures genials en aquests perfils nous, incloent-hi imatges de Mart, temes tontos, marques i celebritats expressant-se en formes enginyoses”, indiquen en el missatge del bloc de Twitter. Si no es puja cap imatge abans de la data assenyalada, apareixerà el típic i impersonal ou. Per informar els seus usuaris, la xarxa de l’ocellet, va penjar un vídeo on apareixia un personatge anomenat Nick Fisher que no tenia imatge de perfil. El vídeo és un tutorial que ensenya com afegir fotografies a la identitat de la xarxa, a través de l’ordinador o de les aplicacions per a telèfons com Android i iPhone.

Més informació, properament. Bloc de Twitter.

esp_Twitter presenta hoy 12 de diciembre nueva imagen. Será una apuesta diferente, innovadora, curiosa? Pues no. Como nos tienen acostumbradas las redes sociales más punteras (facebook, twitter …), todo son copias entre ellas. La pregunta es: quiere decir que la diferenciación es el aspecto a destacar?

La nueva imagen de encabezamiento de twitter, según han publicado en su blog, será similar a la portada de Facebook. “Hemos visto muchas capturas geniales en estos perfiles nuevos, incluyendo imágenes de Marte, temas tontos, marcas y celebridades expresándose en formas ingeniosas”, indican en el mensaje del bloque de Twitter. Si no se sube ninguna imagen antes de la fecha señalada, aparecerá el típico e impersonal huevo. Para informar a sus usuarios, la red del pajarito, colgó un vídeo donde aparecía un personaje llamado Nick Fisher que no tenía imagen de perfil. El vídeo es un tutorial que enseña cómo añadir fotografías a la identidad de la red, a través del ordenador o de las aplicaciones para teléfonos como Android y iPhone.

Más información, próximamente. Blog de Twitter.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.