e-commerce · Seguridad

Compres de Nadal on line segures / Compras de Navidad on line seguras

L’empresa de seguretat GData ens dona cinc consells per fer compres on line segures:

  1. Examineu la botiga on line: Abans de fer una compra, fes un cop d’ull detingut a la botiga on line on anem a fer la compra. Això hauria d’incloure la lectura de les condicions legals, així com tot el referent a costos extra de transport o de qualsevol altre tipus. Si la botiga on line aixeca sospites o no és especialment coneguda és recomanable averiguar alguna cosa sobre la seva reputació digital. Qualsevol pot descobrir fàcilment si està en alguna llista negra i localitzar informació sobre el servei prestat a determinats fòrums.
  2. Estigui atent al seu navegador: Durant el procés de pagament, estigui atent a les notificacions de seguretat que li ofereixi el seu navegador per assegurar-se que les dades es transfereixen de forma encriptada. Pistes que això és així: el cadenat a la barra de direcció, l’abreviatura ‘https’ i el fons verd que utilitzen molts navegadors. Assegureu-vos també que el domini mostrat es correspon amb el del lloc que vols visitar. Tingueu especial cura amb això últim ja que els estafadors utilitzen dominis amb alguna variació mínima i poc perceptible per portar els internautes a falsos llocs de compra.
  3. Asseguri la seva banca on line: És convenient assegurar-se que s’usa un sistema de doble autenticació quan operem mitjançant banca on line (una contrasenya inicial més un codi enviat al mòbil del titular del compte corrent, per exemple) per fer el procés el més segur possible .
  4. Directament a la paperera: El correu spam hauria, en la seva totalitat, eliminar-se sense ni tan sols ser obert. I sota cap circumstància s’haurien d’obrir els seus arxius adjunts ni els seus enllaços. Aquests poden conduir a falses botigues on line o serveis de pagament fraudulents.
  5. Tancament barreres de seguretat: Assegureu-vos que el seu sistema operatiu, navegador i resta d’aplicacions està correctament actualitzades. Això no només s’aplica als ordinadors personals, també a smartphones i tablets.

discobolo duro

esp_La empresa de seguridad GData nos da cinco consejos para realizar compras on line seguras:

  1.  Examine la tienda on line: Antes de hacer una compra, echa un vistazo detenido a la tienda on line en la que vamos a realizar la compra. Esto debería incluir la lectura de las condiciones legales, así como todo lo referente a costes extra de transporte o de cualquier otro tipo. Si la tienda on line levanta sospechas o no es especialmente conocida es recomendable averiguar algo acerca de su reputación digital. Cualquiera puede descubrir fácilmente si está en alguna lista negra y localizar información sobre el servicio prestado en determinados foros.
  2. Permanezca atento a su navegador: Durante el proceso de pago, permanezca atento a las notificaciones de seguridad que le ofrezca su navegador para asegurarse de que los datos se transfieren de forma encriptada. Pistas de que esto es así: el candado en la barra de dirección, la abreviatura ‘https’ y el fondo verde que utilizan muchos navegadores. Asegúrese también de que el dominio mostrado se corresponde con el del sitio que quiere visitar. Tenga especial cuidado con esto último pues los estafadores utilizan dominios con alguna variación mínima y poco perceptible para llevar a los internautas a falsos sitios de compra.
  3. Asegure su banca online: Es conveniente asegurarse de que se usa un sistema de doble autenticación cuando operamos mediante banca online (una contraseña inicial más un código enviado al móvil del titular de la cuenta corriente, por ejemplo) para hacer el proceso lo más seguro posible.
  4. Directamente a la papelera: El correo spam debería, en su totalidad, eliminarse sin ni siquiera ser abierto. Y bajo ninguna circunstancia deberían abrirse sus archivos adjuntos ni sus enlaces. Estos pueden conducir a falsas tiendas online o servicios de pago fraudulentos.
  5.  Cierre brechas de seguridad: Asegúrese de que su sistema operativo, el navegador y el resto de aplicaciones está correctamente actualizadas. Esto no solo se aplica a los ordenadores personales, también a smartphones y tabletas.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s