Aplicacions · WEB 2.0

Dipity: linies de temps interactives / líneas de tiempo interactivas

Dipity és una aplicació gratuïta que permet la creació de línies del temps interactives, és a dir, seleccionar la informació més rellevant sobre un tema i organitzar-la en ordre cronològic. Les línies del temps poden ser molt útils per representar de forma gràfica una cadena d’esdeveniments. A Dipity pots navegar entre més de 20.000 d’aquestes línies que altres usuaris han creat, sobre les temàtiques més diverses: actors, música, literatura, cinema, negocis, ciència … Amb el ratolí és possible avançar per la línia del temps, així com mitjançant la barra de desplaçament. A la part superior hi ha un control per ajustar el nivell de zoom.

Normalment, les línies són interactives i fent clic sobre cadascun dels esdeveniments s’accedeix a més informació d’aquests, a mapes, imatges, o enllaços a altres pàgines. Ens ofereixen, També, l’opció de incrustar a la nostra pàgina web.

Però també pots crear les teves pròpies línies de temps o el teu propi CV. Per crear la línia del temps ens anirem a la pàgina web de l’aplicació: http://www.dipity.com.

esp_Dipity es una aplicación gratuita que permite la creación de líneas del tiempo interactivas, esto es, seleccionar la información más relevante sobre un tema y organizarla en orden cronológico. Las líneas del tiempo pueden ser muy útiles para representar de forma gráfica una cadena de eventos. En Dipity puedes navegar entre más de 20.000 de estas líneas que otros usuarios han creado, sobre las temáticas más diversas: actores, música, literatura, cine, negocios, ciencia…  Con el ratón es posible avanzar por la línea del tiempo, así como mediante la barra de desplazamiento. En la parte superior hay un control para ajustar el nivel de zoom.

Normalmente, las líneas son interactivas y haciendo clic sobre cada uno de los eventos se accede a más información de los mismos, a mapas, imágenes, o enlaces a otras páginas. Nos ofrecen, tambié, la opción de incrustarlas en nuestra página web.

Pero también puedes crear tus propias líneas de tiempo o tu propio CV.  Para crear la línea del tiempo nos iremos a la página web de la aplicación: www.dipity.com.

Fuente: Whatsnew

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s