Aplicacions · audiovisual · xarxes socials

Veu al 2.0 / Voz en 2.0

A les xarxes socials veiem text, video, fotos… però no acostumem a trobar arxius de veu. Avui us presentem una eina dissenyada per quatre joves de la Universitat Politècnica de Catalunya, l’start-up uWishp que ens facilita la possibilitat de compartir missatges de veu. uWishp és un plug-in que s’instal·la en el navegador i que permet gravar audio per col·locar-lo posteriorment a les xarxes socials o a qualsevol web que permeti inserir text. L’eina és gratuïta.

uWishp és molt ràpid a l’hora de gravar missatges i és molt fàcil d’utilitzar. A més, té un nombre il·limitat de reproduccions i et permet personalitzar l’aspecte del reproductor d’àudio.  Però té algun inconvenient: encara està en procés de millores ja que no és compatible amb l’Internet Explorer ni amb les dues plataformes mòvils més comuns al mercat, iOS i  Android.

Esp.- En las redes sociales vemos texto, video, fotos … pero no acostumbramos a encontrar archivos de voz. Hoy os presentamos una herramienta diseñada por cuatro jóvenes de la Universitat Politècnica de Catalunya, la start-up uWishp que nos facilita la posibilidad de compartir mensajes de voz. uWishp es un plug-in que se instala en el navegador y que permite grabar audio para colocarlo posteriormente en las redes sociales oa cualquier sitio que permita insertar texto. La herramienta es gratuita.

uWishp es muy rápido a la hora de grabar mensajes y es muy fácil de usar. Además, tiene un número ilimitado de reproducciones y te permite personalizar el aspecto del reproductor de audio. Pero tiene algún inconveniente: todavía está en proceso de mejoras ya que no es compatible con Internet Explorer ni con las dos plataformas móviles más comunes en el mercado, iOS y Android.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.