web · WEB 2.0

La importància de comptar amb una pàgina web actualitzada / La importancia de contar con una página web actualizada

Els companys de Comunicare.es han publicat una entrada on destaquen la importància de comptar amb una pàgina web actualitzada.Per la nostra part, volem afegir que no és important, és imprescindible tenir pàgina web i que estigui actualitzada. Nosaltres ja ho hem fet i ara tenim www.mimcomunicacio.com

Tenir una pàgina web actualitzada implica dur a terme una sèrie de canvis: retocs d’estils i imatges, contingut actualitzat i de qualitat, enllaços interns en el nostre lloc web … Per això, tot i que faci poc (tres anys per exemple) que vas dissenyar la teva pàgina, us recomanem fer un redisseny, un retoc, per posar-la al dia.

Actualment el disseny de les pàgines web es veu influït per les noves tecnologies i eines que utilitzen els dissenyadors gràfics. Si comptes amb una pàgina web que no té un bon posicionament web potser la millora i la introducció de determinats canvis en el lloc web sigui la clau per aconseguir un millor posicionament web. Si per contra la teva pàgina web originària té un bon posicionament web però vols introduir certs canvis i millorar en el lloc has de tenir en compte una sèrie de pautes per evitar perdre això posicionament web.

esp_Los compañeros de Comunicare.es han publicado una entrada donde destacan la importancia de contar con una página web actualitzada. Per nuestra parte, queremos añadir que no es importante, es imprescindible tener página web y que esté actualizada. Nosotras ya tenemos www.mimcomunicacio.com

Tener una página web actualizada implica llevar a cabo una serie de cambios: retoques de estilos e imágenes, contenido actualizado y de calidad, enlaces internos en nuestro sitio web … Por ello, aunque haga poco (tres años por ejemplo) que vas diseñar tu página, le recomendamos hacer un rediseño, un retoque, para ponerla al día.

Actualmente el diseño de las páginas web se ve influido por las nuevas tecnologías y herramientas que utilizan los diseñadores gráficos. Si cuentas con una página web que no tiene un buen posicionamiento web quizás la mejora y la introducción de determinados cambios en el sitio web sea la clave para conseguir un mejor posicionamiento web. Si por el contrario tu página web originaria tiene un buen posicionamiento web pero quieres introducir ciertos cambios y mejorar en el sitio debes tener en cuenta una serie de pautas para evitar perder eso posicionamiento web.

Fuente: Comunicare.es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.