descargas · Optimització

No tot és 2.0: actualitzem el sistema operatiu del nostre PC / No todo es 2.0: actualicemos el sistema operativo de nuestro PC

Darrerament, sembla que només ens preocupem per les xarxes socials, el 2.0, les comunitats, màrqueting … però tot això queda descartat si l’ordinador no funciona com cal. Des de MiM Comunicació us aconsellem que actualitzeu amb freqüència el sistema operatiu del vostre ordinador.

Un dels problemes més freqüents és que Windows 7 no té tots els còdecs necessaris per reproduir sense problemes qualsevol vídeo de tots els que circulen per la Xarxa Per això, si volem oblidar-nos de possibles errors (manca de sincronia en àudio i imatge, arxius irreproduïbles … ) el més recomanable és instal · lar un pack de còdecs que recopilen i actualitzen tots els habituals. Una de les opcions més completes i veteranes és K-Lite Codec Pack, disponible de forma gratuïta.

Amb ell, instal · larem en el nostre sistema operatiu les versions més recents de més de 40 còdecs de vídeo i àudio, i podrem utilitzar tant amb Windows Media Player 12 com amb altres aplicacions d’aquest tipus, sense haver de fer res més. Disposem de quatre perfils diferents d’instal · lació (per escollir entre sol l’essencial o la configuració que ve per defecte, totes dues opcions amb o sense el reproductor addicional Windows Media Classic que coneixem) i també podem escollir manualment quins volem incorporar al nostre sistema operatiu.

Esp.- Últimamente, parece que sólo nos preocupemos por las redes sociales, el 2.0, las comunidades, marketing… pero todo eso queda descartado si el ordenador no funciona como es debido. Des de MiM Comunicació os aconsejamos que actualicéis con frecuencia el sistema operativo de vuestro ordenador.

Uno de los problemas más frecuentes és que  Windows 7 no tiene todos los códecs necesarios para reproducir sin problemas cualquier vídeo de cuantos circulan por la Red. Por ello, si queremos olvidarnos de posibles errores (falta de sincronía en audio e imagen, archivos irreproducibles…) lo más recomendable es instalar un pack de códecs que recopilan y actualizan todos los habituales. Una de las opciones más completas y veteranas es K-Lite Codec Pack, disponible de forma gratuita.

Con él, instalaremos en nuestro sistema operativo las versiones más recientes de más de 40 códecs de vídeo y audio, y podremos utilizarlos tanto con Windows Media Player 12 como con otras aplicaciones de este tipo, sin tener que hacer nada más. Disponemos de cuatro perfiles distintos de instalación (para escoger entre solo lo esencial o la configuración que viene por defecto, ambas opciones con o sin el reproductor adicional Windows Media Classic que conocemos) y también podemos escoger manualmente cuáles queremos incorporar a nuestro sistema operativo.

Fuente: PC Actual

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.