web · WEB 2.0

Slideshare: compartir o protegir? / compartir o proteger?

Un dels programes amb més projecció actual és Slideshare.  És tracta d’una pàgina web on penjar les teves presentacions i compartir-les amb d’altres usuaris. És una possibilitat única per compartir continguts i, a la vegada, una gran font de recursos per buscar informació d’una temàtica concreta.

Però davant d’aquesta opció, també surt un dilema. Compartir o protegir? Compartir les nostres creacions o bé, no penjar la informació per por a plagis o còpies. Davant d’aquest dilema, què opineu? Esteu a favor de compartir les presentacions o preferiu preservar-les?

esp_Uno de los programas con más proyección actual es Slideshare. Se trata de una página web donde colgar tus presentaciones y compartirlas con otros usuarios. Es una posibilidad única para compartir contenidos y, a la vez, una gran fuente de recursos para buscar información de una temática concreta.

Pero ante esta opción, también sale un dilema. Compartir o proteger? Compartir nuestras creaciones o bien, no colgar la información por miedo a plagios o copias. Ante este dilema, ¿qué opináis? Estáis a favor de compartir las presentaciones o prefiere preservarlas?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.