Facebook

Propers canvis a facebook / Próximos cambios en Facebook

Sembla que en breu Facebook tindrà novetats. En aquest cas, els canvis es faran en els comentaris dels usuaris que, com ja sabeu, en l’actualitat estan ordenats per la data en la qual es van inserir. Aquesta opció és la que canviarà.

A partir d’ara, els comentaris que escriguin els usuaris en els estats, imatges o enllaços estaran ordenats segons la importància dels mateixos, és a dir, depenent del nombre de “M’agrada” que rebin, mentre que els comentaris d’altres comentaris s’exposaran just després del comentari en qüestió, una opció que facilitarà la recerca i la comprensió de les intervencions dels usuaris.

Què us sembla la idea? Us agraden les novetats o preferiu treballar amb el que ja coneixeu?

http://www.cuantarazon.com

Esp.- Parece ser que en breve Facebook tendrá novedades. En este caso, los cambios tendrán que ver con los comentarios de los usuarios que, como ya sabéis, en la actualidad están ordenados por la fecha en la cual se insertaron. Esta opción es la que va a cambiar.

A partir de ahora, los comentarios que escriban los usuarios en los estados, imágenes o enlaces estarán ordenados según la importancia de los mismos, es decir, dependiendo del número de “Me Gusta” que reciban, mientras que los comentarios de otros comentarios se expondrán justo después del comentario en cuestión, una opción que facilitará la búsqueda y la comprensión de las intervenciones de los usuarios.

¿Qué os parece la idea? ¿Os gustan las novedades o preferís trabajar con lo que ya conocéis?

Fuente: wwwatsnew

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.