Aplicacions · APP

Booktrack: 2 en 1

Booktrack és una nova aposta per aportar un suplement a la lectura. De moment, aques moviment no està gaire implantat a casa nostra, però triomfa amb èxit als Estats Units.  Allà els llibres electrònics  incorporen un banda sonora complementària, de manera que per exemple, el protagonista de la novel·la es troba en un bar de música jazz,  sonarà aquesta música jazz.

Como anuncien, “amb Booktrack et posaràs de ple en l’experiència de llegir escoltant aquests passos després de la porta, el vent a la finestra, la música del local de moda on van els protagonistes o simplement aquesta cançó tan especial que recordaran els enamorats per sempre. No et preocupis si ets una mica lent llegint, Booktrack té la possibilitat d’adaptar al teu velocitat de lectura. A més, les pistes de música i so estan gravades per separat de manera que pots ajustar el seu volum de manera independent”.

No teniu ganes de provar-ho?

esp_ Booktrack es una nueva apuesta para aportar un suplemento a la lectura. De momento, ésta movimiento no está muy implantado en nuestro país, pero triunfa con éxito en Estados Unidos. Allí los libros electrónicos incorporan un banda sonora complementaria, de modo que por ejemplo, el protagonista de la novela se encuentra en un bar de música jazz, sonará esta música jazz.

Con Booktrack te meterás de lleno en la experiencia de leer escuchando esos pasos tras la puerta, el viento en la ventana, la música del local de moda al que acuden los protagonistas o simplemente esa canción tan especial que recordarán los enamorados para siempre.  No te preocupes si eres algo lento leyendo, Booktrack tiene la posibilidad de adaptarse a tu velocidad de lectura. Además, las pistas de música y sonido están grabadas por separado de modo que puedes ajustar su volumen de manera independiente.

¿No tienes ganas de probar?

Anuncis

2 thoughts on “Booktrack: 2 en 1

  1. Genial ^^
    Moltes vegades he adaptat la música al tipus de llibre que estic llegint. Ara ja tinc la feina feta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.