web

Jocs per exercitar la ment / Juegos para ejercitar la mente

A molts ens agrada fer exercicis mentals i cognitius. Internet ens ofereix una gran varietat de portals dedicats a aquest sector. Un dels més interessants i complets és CogniFit, una pàgina dedicada exclusivament a aquesta temàtica i que ens proposa nombrosos exercicis que posaran a prova la teva habilitat cognitiva.

A més, i per que els exercicis siguin més dinàmics i divertits, molts es presenten a través de tot tipus de jocs. Un cop acabem cada prova, el sistema ens oferirà la puntuació obtinguda, que es quedarà guardada al portal perquè puguem anar veient els avenços obtinguts.

En definitiva, estem davant una interessant eina, ideal per a tots els públics, que ens ajudarà a exercitar la memòria i l’habilitat mental a través d’interessants jocs.

T’ho perdràs?

A muchos nos gusta hacer ejercicios mentales y cognitivos. Internet nos ofrece  una gran variedad portales dedicados a este sector. Uno de los más interesantes y completos es Cognifit, una página dedicada exclusivamente a esta temática y que nos propone numerosos ejercicios que pondrán a prueba tu habilidad cognitiva.

Además, y para que los ejercicios sean más dinámicos y divertidos, muchos se presentan a través de todo tipo de juegos. Una vez terminemos cada prueba, el sistema nos ofrecerá la puntuación obtenida, que se quedará guardada en el portal para que podamos ir viendo los avances obtenidos.

En definitiva estamos ante una interesante herramienta, ideal para todos los públicos, que nos ayudará a ejercitar la memoria y la habilidad mental a través de interesantes juegos.

¿Te lo vas a perder?.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s