Twitter

Twitter copia Instagram

Twitter ha decidit incorporar noves prestacions a l’aplicació. Una d’elles és el punt fort del programa Instagram: l’ús de filtres per modificar les fotos. Segons han declarat fonts coneixedores del procés a ‘The New York Times’, el pla de Twitter és actualitzar en els pròxims mesos les seves aplicacions per a mòbils i tauletes amb aquests filtres, de manera que els usuaris podrien pujar directament aquestes fotografies a Twitter i evitar així Instagram.

Segons informa El Periódico, l’èxit d’Instagram va provocar que la xarxa social Facebook decidís comprar a l’abril la companyia de fotos per 1.000 milions de dòlars (uns 775 milions d’euros), compra que va baixar fins als 715 milions de dòlars (559 milions d’euros) després de la caiguda d’accions de Facebook a la borsa des de la seva sortida el mes de maig passat. Instagram compta amb més de 100 milions d’usuaris, mentre que Twitter és utilitzat per uns 200 milions d’internautes.

www.elpais.com
http://www.elpais.com

esp_Twitter ha decidido incorporar nuevas prestaciones en la aplicación. Una de ellas es el punto fuerte del programa Instagram: el uso de filtros para modificar las fotos. Según han declarado fuentes conocedoras del proceso a ‘The New York Times’, el plan de Twitter es actualizar en los próximos meses sus aplicaciones para móviles y tabletas con estos filtros, de modo que los usuarios podrían subir directamente estas fotografías en Twitter y evitar así Instagram.

Según informa El Periódico, el éxito de Instagram provocó que la red social Facebook decidiera comprar en abril la compañía de fotos por 1.000 millones de dólares (unos 775 millones de euros), compra que bajó hasta los 715 millones de dólares (559 millones de euros) tras la caída de acciones de Facebook a la bolsa desde su salida el pasado mes de mayo. Instagram cuenta con más de 100 millones de usuarios, mientras que Twitter es utilizado por unos 200 millones de internautas.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s