WEB 2.0

TueddyTrip, un viaje al encuentro del diseño y la moda internacionales

Com us vam informar, Tueddy, una xarxa social que permet comprar roba sense intermediaris i connecta dissenyadors i marques de tot el món, va fer una interessant selecció de personal per buscar candidats per al millor treball del món. TueddyTrip, la campanya de Tueddy, ja ha iniciat el seu viatge per Europa i per Amèrica per descobrir nous disenyadors.

Les dues TueddyTrippers, Ona Vinyamata i Sara Coimbra, seleccionades per fer “el millor treball del món”, oferta llançada per Tueddy i que vol promocionar a escala internacional aquesta aplicació social de la moda i el shopping online, van sortir de Barcelona i Lisboa a mitjans d’octubre. Amb la missió d’aconseguir contactar amb el màxim nombre de dissenyadors i marques per les ciutats que van visitant, les TueddyTrippers fan així realitat una acció de màrqueting que enllaça l’entorn digital amb la realitat analògica.

En la primera etapa, Ona, la TueddyTripper a Europa (@ TueddytripEU) viatjarà per Itàlia, França, Holanda, Bèlgica, Anglaterra i Irlanda, mentre que Sara, la TueddyTripper a Amèrica Llatina (@ TueddytripLatam), ho farà per Xile, Brasil, Argentina, Colòmbia i Estats Units. En una segona fase i ja al mes de gener de 2013, totes dues es reuniran amb la resta de l’equip Tueddy a Berlín, amb motiu del certamen Bread & Butter, el saló de la moda urbana per excel · lència. En aquests dies es realitzarà també una nova selecció de TueddyTrippers, que recorreran Amèrica del Nord i Àsia Pacífic. Es tracta d’una manera original i diferent de donar a conèixer una nova xarxa social vinculada al món de la moda i del disseny.

http://www.ansioliticos.com/2012/08/chiste-de-borrachos-movistar-o-vodafone.html
http://www.ansioliticos.com/2012/08/chiste-de-borrachos-movistar-o-vodafone.html

esp_Como os informamos, Tueddy, una red social que permite comprar ropa sin intermediarios y conecta diseñadores y marcas de todo el mundo, hizo una interesante selección de personal para buscar candidatos para el mejor trabajo del mundo. TueddyTrip, la campaña de Tueddy, ya ha iniciado su viaje por Europa y por América para descubrir nuevos diseñadores.

Las dos TueddyTrippers, Ona Vinyamata y Sara Coimbra, seleccionadas para hacer “el mejor trabajo del mundo”, oferta lanzada por Tueddy y que quiere promocionar a nivel internacional esta aplicación social de la moda y el shopping online, salieron de Barcelona y Lisboa a mediados de octubre. Con la misión de lograr contactar con el máximo número de diseñadores y marcas para las ciudades que van visitando, las TueddyTrippers hacen así realidad una acción de marketing que enlaza el entorno digital con la realidad analógica.

En la primera etapa, Ona, la TueddyTripper en Europa (@ TueddytripEU) viajará por Italia, Francia, Holanda, Bélgica, Inglaterra e Irlanda, mientras que Sara, TueddyTripper en América Latina (@ TueddytripLatam), lo hará por Chile, Brasil, Argentina, Colombia y Estados Unidos. En una segunda fase y ya en el mes de enero de 2013, ambas se reunirán con el resto del equipo Tueddy en Berlín, con motivo del certamen Bread & Butter, el salón de la moda urbana por excelencia. En estos días se realizará también una nueva selección de TueddyTrippers, que recorrerán Norteamérica y Asia Pacífico. Se trata de una manera original y diferente de dar a conocer una nueva red social vinculada al mundo
de la moda y del diseño.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s