Facebook

Què no has de fer a Facebook / Qué no debes hacer en Facebook

Una nova llista de Bitelia sobre coses que no s’aconsellen a Facebook, llegeix-les encara que només sigui per riure una estona.

1 – Granges, corrals i altres jocs acabats en-ville: Ara s’ha passat una mica l’allau, o serà que ja eliminem de les nostres vides a aquestes persones que es deien els nostres amics i ens envaïen amb ofertes d’ovelles o terrenys inexistents? En tot cas ens van deixar una valuosíssima ensenyament: no importa el molt que estiguis obsessionat amb un joc, no per això has de contaminar amb aquesta pesta els murs de tots els teus amics.

2 – Massa actualitzacions a la vegada: Amb l’única excepció de les nostres mares, a ningú li interessa com estàs a ca-da-mo-ment del dia. Pots postejar l’últim vídeo d’un gat esternudant que trobes a internet, però no els 20 que has vist fins trobar aquest realment graciós. Si no aprens a seleccionar et converteixes en aquest contacte que ens inunda Facebook amb actualitzacions innecessàries.

3 – Els xats inoportuns: El xat de Facebook hauria de tenir un estatus asocial equivalent a: “només estic revisant el meu Facebook un moment però no vull xerrar amb ningú i menys en aquesta finestreta mínima”. No només no ho té, sinó que molta gent que mai a la vida et escriuria ja no un email sinó un missatge, té poders mentals especials per saber quan estàs en aquesta situació i insisteix en deixar diverses ràfegues de “holaaaaaaa” (o la seva variant “aloooo”) que repeteixen cada vegada que obres el Facebook, encara que mai contestis.

4 – Els comentaris desubicats al mur: Tens la foto de l’any i apostes qualsevol cosa que quan la publiquis, les noies del teu Facebook moriran d’admiració i desig. Però a canvi la primera que fa Like és la teva tieta i afegeix un comentari explicant una anècdota de la teva infància, amb un sobrenom afectuós (i ridícul) de regal. FAIL.

5 – Publicar cadenes i imatges amb frases cursis: Pensàvem que les cadenes d’emails i tonteries podien acabar amb l’aparició de Facebook … Què il · lusos. Això és una epidèmia: qualsevol que posi un dibuix simpàtic d’un gatet amb una flor i una frase de Coelho la veurà interminablement repetida en els timelines dels seus contactes. El botó de recompartir té una mica de culpa, però hauríem d’anomenar a un ús més responsable. No es va inventar internet per això, senyors.

6 – Etiquetar a tot déu a les fotos: A tots ens ha passat i no obstant això, la gent segueix fent això. Algú em pot explicar d’on surt, un delicte d’empatia? No s’adonen que el pitjor que et pot passar és trobar-nos amb una foto en que surts horrible sinó també amb els comentaris de tot el món confirmant que ja van veure la foto? Aquest punt ha d’haver tingut tantes conseqüències greus que Facebook va decidir posar una funcionalitat on es demana l’aprovació de la persona etiquetada. Però encara que no hagi etiquetatge, les fotos on sortim malament segueixen sent publicades per pseudo-amics que definitivament no mereixen el nostre add.

7 – Etiquetar coses que no són fotos: Moltes persones que haurien de trobar sota estudi clínic es dediquen a etiquetar dibuixos o imatges (veure punt 5) amb els noms de tots els seus contactes. Es creu que ho fan per intentar que els amics vegin la notificació però l’únic que aconsegueixen és que s’enrecordin d’ells quan llegeixen aquesta llista.

http://mastertoledo.blogspot.com.es/2010/10/chistes-educacion.html
http://mastertoledo.blogspot.com.es/2010/10/chistes-educacion.html

esp_ Una nueva lista de Bitelia sobre cosas que no se aconsejan en Facebook, leelas aunque sólo sea para reírte un rato.

1 – Granjas, corrales y demás juegos terminados en -ville: Ahora se ha pasado un poco la avalancha, ¿o será que ya eliminamos de nuestras vidas a esas personas que se decían nuestros amigos y nos invadían con ofertas de ovejas o terrenos inexistentes? En todo caso nos dejaron una valiosísima enseñanza: no importa lo mucho que estés obsesionado con un juego, no por eso tienes que contaminar con esa peste los muros de todos tus amigos.

2 – Demasiadas actualizaciones por vez: Con la única excepción de nuestras madres, a nadie le interesa cómo estás a ca-da-mi-nu-to del día. Puedes postear el último video de un gato estornudando que encuentras en internet, pero no los 20 que viste hasta encontrar ese realmente gracioso. Si no aprendes a seleccionar te conviertes en ese contacto que nos inunda Facebook con actualizaciones innecesarias.

3 – Los chats inoportunos: El chat de Facebook debería tener un status asocial equivalente a: “sólo estoy revisando mi Facebook un momento pero no quiero charlar con nadie y menos en esta ventanita mínima”. No sólo no lo tiene, sino que mucha gente que nunca en la vida te escribiría ya no un email sino un mensaje, tiene poderes mentales especiales para saber cuándo estás en esa situación e insiste en dejar varias ráfagas de “holaaaaaaa” (o su variante “aloooo”) que repiten cada vez que abres el Facebook, aunque nunca contestes.

4 – Los comentarios desubicados en el muro: La hiciste por fin, en un baño bien iluminado una madrugada te sacaste tu mejor foto hipster del año, y apuestas cualquier cosa que cuando la publiques, las chicas de tu Facebook morirán de admiración y deseo. Pero a cambio la primera que hace Like es tu tía y agrega un comentario contando una anécdota de tu infancia, con un mote cariñoso (y ridículo) de regalo. FAIL.

5 – Publicar cadenas e imágenes con frases cursis: Pensábamos que las cadenas de emails y tonterías podían terminarse con la aparición de Facebook… Qué ilusos. Esto es una epidemia: cualquiera que ponga un dibujo simpático de un gatito con una flor y una frase de Coelho la verá interminablemente repetida en los timelines de sus contactos. El botón de recompartir tiene algo de culpa, pero deberíamos llamar a un uso más responsable. No se inventó internet para esto, señores.

6 – Etiquetar a todo dios en las fotos: A todos nos ha pasado y sin embargo, la gente sigue haciendo esto. ¿Alguien me puede explicar de dónde sale semejante falta de empatía? ¿No se dan cuenta de que lo peor que te puede pasar es encontrarte no con una foto en la que sales horrible sino también con los comentarios de todo el mundo confirmando que ya vieron la foto? Este punto debe haber tenido tantas consecuencias graves que la misma Facebook decidió poner una funcionalidad donde se pide la aprobación de la persona etiquetada. Pero aunque no haya etiquetado, las fotos donde salimos mal siguen siendo publicadas por pseudo-amigos que definitivamente no merecen nuestro add.

7 – Etiquetar cosas que no son fotos: Muchas personas que deberían encontrarse bajo estudio clínico se dedican a etiquetar dibujos o imágenes (ver punto 5) con los nombres de todos sus contactos. Se cree que lo hacen por intentar que sus amigos vean la notificación pero lo único que logran es que se acuerden de ellos cuando leen esta lista.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s