Crisis · social media · web

Etruekko, un web d’intercanvi de serveis / una web de intercambio de servicios

Estem en una situació de crisi econòmica i això afavoreix que molts de nosaltres no tinguem més remei que retallar despeses o buscar-nos la vida per solucionar aquest concepte. Avui us presentem una pàgina on intercanviar qualsevol objecte o servei: Etruekko.

El concepte és realment senzill: l’usuari publica un anunci del que demana i el que ofereix a canvi d’això. A més, per valorar amb més precisió tant els objectes com els serveis, existeixen els truekkos, una moneda virtual que donarà una major confiança als usuaris. Aquest portal està disponible de moment només a Espanya, encara que a causa de la gran acollida que està tenint s’espera que properament arribi a altres països.

http://webalia.com/humor-grafico/el-diseno-es-caro/gmx-niv82-con4963171.htm

Esp.- Estamos en una situación de crisis económica y esto favorece que muchos de nosotros no tengamos más remedio que recortar gastos o buscarnos la vida para solucionar este concepto. Hoy os presentamos una página donde  intercambiar cualquier objeto o servicio:  Etruekko.

El concepto es realmente sencillo: el usuario publica un anuncio de lo que demanda y lo que ofrece a cambio de ello. Además, para valorar con mayor precisión tanto los objetos comolos  servicios, existen los truekkos, una moneda virtual que dará una mayor confianza a los usuarios. Este portal está disponible de momento sólo en España, aunque debido a la gran acogida que está teniendo se espera que próximamente llegue a otros países.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s