Aplicacions · google · YouTube

En vivo y en directo con Hangouts de Google+

Google+ ens permetrà a partir d’ara emetre videos en directe mitjançant el seu canal YouTube. Fins ara podiem fer trobades, chats en directe fins a 9 persones a la vegada… Ara podrem retransmetre en directe en obert per al món sencer amb els Hangouts.

Per fer-ho, s’ha d’instalar un software que trobarem a Google+ a l’icone Hangouts de la barra de l’esquerra. Instal·larem el complement i, naturalment, comprovarem que la nostra càmera i micro funcionen. Després només cal anar a la finestra Hangouts i convocar als nostres amics al xat en directe. Per a tot això, primer cal verificar també que estem connectats al nostre canal de YouTube, que és per on emetrem. Si vols que es retransmeti en directe i en obert (per a tothom), convida a la gent al teu canal YouTube i veuran en directe les retansmisions (queda senyalat si són en directe) si van al botó Feed.

Aquesta aplicació permet, com també ho permet el xat, compartir pantalla, és a dir, fer una captura del que hi ha al nostre escriptori. D’aquesta manera podrem retransmetre turorials i conferències amb dades, gràfiques, fotografies, etc.

També podem utilitzar un dispositiu mòvil per connectar-lo a la retransmissió en directe (per exemple, un reporter).

Us animeu a fer una retransmissió en directe?

Esp.- Google+ nos permitirá a partir de ahora emitir videos en directo mediante su canal YouTube. Hasta ahora podíamos hacer quedadas, chats en directo de hasta 9 personas a la vez … Ahora podremos retransmitir en directo en abierto para el mundo entero con los Hangouts.

Para ello, se debe instalar un software que encontraremos en Google+ en el icono Hangouts de la barra de la izquierda. Instalaremos el complemento y, naturalmente, comprobaremos que nuestra cámara y micro funcionan. Después sólo hay que ir a la ventana Hangouts y convocar a nuestros amigos en el chat en directo. Para ello, primero hay que verificar también que estamos conectados a nuestro canal de YouTube, que es por donde emitiremos. Si quieres que se retransmita en directo y en abierto (para todos), invita a la gente a tu canal YouTube y verán en directo las retansmisions (queda señalado si son en directo) si van al botón Feed.

Esta aplicación permite, como también lo permite el chat, compartir pantalla, es decir, hacer una captura de lo que hay en nuestro escritorio. Así podremos retransmitir turorials y conferencias con datos, gráficos, fotografías, etc.

También podemos utilizar un dispositivo móvil para conectarlo a la retransmisión en directo (por ejemplo, un reportero).

¿Os animáis a hacer una retransmisión en directo?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s