Aplicacions · Periodismo

Vols editar la teva pròpia revista?/ ¿Quieres editar tu propia revista?

Si vols crear la teva pròpia revista d’una manera molt fàcil, et presentem Merlink. Aquest portal et permet editar una revista on line a través d’una interfície molt gràfica i atractiva a la vista. El concepte d’aquesta pàgina és realment senzill i, a més, un cop completem l’edició, tindrem l’opció de compartir el resultat a través de les principals xarxes socials. El portal és gratuït, només cal registrar-se.

Una altra particularitat d’aquesta nova eina és que quan el sistema vagi coneixent els nostres interessos ens proporcionarà enllaços a notícies que puguin ser del nostre gust. En definitiva, un portal que segur que farà molt soroll a la xarxa i s’espera que en poc temps compti amb nombrosos seguidors.

T’animes a editar la teva revista on line?

Esp.- Si quieres crear tu propia revista de una manera muy fácil, te presentamos Merlink. Este portal te permite editar una revista online a través de una  interfaz muy gráfica y atractiva a la vista. El concepto de esta página es realmente sencillo y, además,  una vez finalizad la edición, tendremos la opción de compartirla a través de las principales redes sociales. El portal es gratuito, sólo es necesario registrarse.

Otra particularidad de esta nueva herramienta es que una vez el sistema vaya conociendo nuestros intereses nos proporcionará enlaces a noticias que puedan ser de nuestro agrado. En definitiva, un portal que seguro que hará mucho ruido en la red y se espera que en poco tiempo cuente con numerosos seguidores.

¿Te animas a editar tu revista on line?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s