Marqueting

Màrqueting de continguts / Marketing de contenidos

El màrqueting de continguts és la tècnica per la qual volem arribar als nostres clients mitjançant continguts interessants per a ell. L’objectiu, naturalment, és que el client compri, però amb aquesta tècnica el que aconseguim és cridar la seva atenció, donar una bona imatge de l’empresa i que el client vingui per ell mateix. Amb aquests continguts generes confiança i credibilitat i et crees un status de coneixement vers la matèria o el sector. Moltes vegades, a més, fidelitzem aquests clients.

Les xarxes socials han afavorit molt aquest tipus de màrqueting  ja que mitjançant les comunitats es pot arribar fàcilment al client  potencial i al consolidat. També es genera màrqueting de continguts mitjançant mailings, e-books, blocs corporatius, etc. Junta42 ha traduit el Llibre d’estratègies del màrqueting de continguts on Joe Pulizzi y Jonathan Kranz ens plantegen 42 maneres de crear màrqueting de continguts. Val la pena que, si t’interessa el tema, li donis un cop d’ull.

http://www.retail.awanzo.com/2010/03/09/marketing-demasiado-directo/

Esp.- El marketing de contenidos es la técnica por la cual queremos llegar a nuestros clientes mediante contenidos interesantes para él. El objetivo, naturalmente, es que el cliente compre, pero con esta técnica lo que conseguimos es llamar su atención, dar una buena imagen de la empresa y que el cliente venga por él mismo. Con estos contenidos generas confianza y credibilidad y te creas un status de conocimiento hacia la materia o el sector. Muchas veces, además, fidelizamos estos clientes.

Las redes sociales han favorecido mucho este tipo de marketing ya que mediante las comunidades se puede llegar fácilmente al cliente potencial y al ya consolidado. También se genera marketing de contenidos mediante mailings, e-Bock, blogs corporativos, etc. Junta42 ha traducido el Libro de estrategias del marketing de contenidos donde Joe Pulizzi y Jonathan Kranz nos plantean 42 maneras de crear marketing de contenidos. Vale la pena que, si te interesa el tema, le des un vistazo.

Anuncis

One thought on “Màrqueting de continguts / Marketing de contenidos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.