Dropbox

Dropbox actualitza el seu lloc web per a mòbils / actualiza su sitio web para móviles

Avui ens fem ressó de l’actualització per a mòvils de Dropbox.

Whatsnew informa que després d’actualitzar les aplicacions per Android i iPhone, Dropbox s’ha centrat en la versió web, cosa que Dropbox sempre ha tingut bastant abandonat si ho comparem amb les seves altres aplicacions. No cal tenir cap aplicació instal · lada, només haurem d’obrir en el nostre navegador, des del telèfon mòbil, la web de dropbox.com, accedint així als nostres arxius amb l’opció de veure galeries del material fotogràfic que hi tinguem guardat.

Tot i que la novetat és petita comparada amb la presentada avui per la seva més directa competència (box.com), s’agraeix per a tots aquells que no tenen ni Android ni iPhone i volen veure el seu contingut usant el mòbil.

Vosaltres utilitzeu el mòbil per accedir a Dropbox?

https://www.facebook.com/Sociedadefilosofiaplicada
https://www.facebook.com/Sociedadefilosofiaplicada

esp_Hoy reflejamos aquí una actualización para móbiles de Dropbox. Whatsnew informa que espués de actualizar las aplicaciones para Android y iPhone, Dropbox se ha concentrado en la versión web, algo que Dropbox siempre ha tenido bastante abandonado si lo comparamos con sus otras aplicaciones.
No hace falta tener ninguna aplicación instalada, solo tendremos que abrir en nuestro navegador, desde el teléfono móvil, la web de dropbox.com, accediendo así a nuestros archivos con la opción de ver galerías del material fotográfico que allí tengamos guardado.

Aunque la novedad es pequeña comparada con la presentada hoy por su más directa competencia (box.com), se agradece para todos aquéllos que no tienen ni Android ni iPhone y quieren ver su contenido usando el móvil.

Utilizáis el móvil para acceder a Dropbox?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.