e-commerce

Compres amb el telèfon mòbil / Compras con el teléfono móvil

Una de les grans possibilitats de les xarxes socials és l’e-commerce. Hem trobat aquesta infografia tan interessant a Websa100.com. I ens preguntem, com diu la infografia, si realment comprem per internet a través dels smartphones. Les compres on-line s’han normalitzat i és habitual fer-les a través de portàtils, ordenadors de sobretaula, netbooks, ultrabooks… però també compreu a través del telèfon mòbil?

Sovint, l’smartphone es queda penjat per falta de cobertura i com encara no acabem de confiar del tot en les compres on-line, creiem que aquest hàbit encara no està molt estès entre la població. Sobretot, per una manca de confiança en el hardware, no en el sistema. Volem la vostra opinió, compreu a través de l’smartphone?

http://www.websa100.com/blog/2012/10/07/infografia-gratuita-el-comercio-online-y-las-redes-sociales-condenados-a-entenderse/
http://www.websa100.com/blog/2012/10/07/infografia-gratuita-el-comercio-online-y-las-redes-sociales-condenados-a-entenderse/

esp_Una de las grandes posibilidades de las redes sociales es el e-commerce. Hemos encontrado esta infografía tan interesante en Websa100.com. Y nos preguntamos, como dice la infografía, si realmente compramos por internet a través de los smartphones. Las compras on-line se han normalizado y es habitual hacerlas a través de portátiles, ordenadores de sobremesa, netbooks, ultrabooks … pero también compre a través del teléfono móvil?

A menudo, el smartphone se queda colgado por falta de cobertura y como todavía no acabamos de confiar del todo en las compras on-line, creemos que este hábito no está muy extendido entre la población. Sobre todo, por una falta de confianza en el hardware, no en el sistema. Queremos su opinión, compra a través del smartphone?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s