Aplicacions · e-books · e-commerce · WEB 2.0

Guanyar diners publicant e-books/Ganar dinero publicando e-books

Els e-books comencen a ser bastant populars. Avui us parlarem de dues eines que permeten publicar i vendre els e-books als escriptors novells o no professionals.

ByeInk és un portal que et permetrà publicar els teus llibres o articles i que, a més, et permet posar-los a la venda. El 100% dels beneficis són pel venedor.

L’aplicació, que de moment està en fase beta, ofereix un programa d’edició amb el qual podrem inserir sons i imatges als nostres textos. A més, ByeInk compta amb un apartat complet d’estadístiques on l’usuari podrà consultar en qualsevol moment l’impacte que ha tingut el seu arxiu, així com els diners que hagi generat fins el moment.

PayHip és una aplicació que permet vendre e-books als usuaris particulars. El registre és completament gratuït i l’avantatge més destacat és que utilitza Pay Pal, un mètode de pagament segur i fiable ja consolidat.

Esp.- Los e-books comienzan a ser bastante populares. Hoy os hablaremos de dos herramientas que permiten publicar y vender los e-books a los escritores noveles o no profesionales.

ByeInk es un portal que te permitirá publicar tus libros o artículos y que, además, te permite ponerlos a la venta. El 100% de los beneficios son para el vendedor.

La aplicación, que por el momento está en fase beta, ofrece un programa de edición con el que podremos insertar sonidos e imágenes a nuestros textos. Además, ByeInk cuenta con un apartado completo de estadísticas donde el usuario podrá consultar en cualquier momento el impacto que ha tenido su archivo, así como el dinero que haya generado hasta el momento.

PayHip es una aplicación que permite vender e-books a los usuarios particulares. El registro es completamente gratuito y la ventaja más destacado es que utiliza Pay Pal, un método de pago seguro y fiable ya consolidado.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s