Android · Aplicacions · APP

Guanyar diners jugant / Ganar dinero jugando

Vitaminas para Android és un nou joc per a smartphone que permet guanyar diners a l’usuari mitjançant l’estratègia i jugant amb el temps. L’aplicació s’inspira en la temàtica bèlica.

Com jugar? L’usuari registrat (major de 14 anys) ha d’entrar en una sala per iniciar una nova partida, aquí se li assignarà un número de telèfon (diferent al real). A través d’aquest número haurà de gestionar un temps inicial (igual per a tots els jugadors) i la seva “munició” en forma de Vits (100 vits que equivalen a un màxim de 100 SMS a enviar). Cada partida dura 24 hores durant les quals s’ha d’intentar estar el més alt possible al ranking.

El premi que rep el guanyador de la partida és de 20 €, tot i que es poden obtenir premis intermitjos si estem a dalt del rànquing a les 00:00 hores, a les 13:00 hores i a les 19:00 hores.

Aquells usuaris que tinguin un bonus d’SMS o una tarifa plana de 1000 SMS (com és el cas d’algunes tarifes de Vodafone), estaran jugant a un joc que a ells no els suposarà cap cost. El bescanvi dels premis s’ha de fer per “” Hal-Cash “, disponible en caixers de Banc Popular, Bankinter, Caixa Mar, Caixa Laboral.

El joc és una creació de Plunge interactive i Lleida.net, empreses ubicades al parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Voleu provar? Voleu guanyar diners jugant? Podeu descarregar l’aplicació AQUÍ.

http://blocs.xtec.cat/bibliotheca/category/acudits/

Esp.- Vitaminas para Android es un nuevo juego para Smartphone que permite ganar dinero al usuario mediante la estrategia y jugando con el tiempo. La aplicación se inspira en la temática bélica.

Cómo jugar: El usuario registrado (mayor de 14 años) debe entrar en una sala para iniciar una nueva partida, en la que se le asignará un número de teléfono (diferente al real). A través de este número deberá gestionar un tiempo inicial (igual para todos los jugadores) y su “munición” en forma de Vits (100 vits que equivalen a un máximo de 100 SMS a enviar). Cada partida dura 24 horas durante las cuales se debe intentar estar lo más alto posible en el ranking.

El premio que recibe el ganador de la partida es de 20 €, aunque se pueden obtener premios intermedios si estamos arriba del ranking a las 00:00 horas, 13:00 horas y 19:00 horas.

Aquellos usuarios que tengan un bonus de SMS o una tarifa plana de 1000 SMS (como es el caso de algunas tarifas de Vodafone), estarán jugando a un juego que a ellos no les supondrá ningún coste. El canje de los premios se realizará por “” Hal-Cash “, disponible en cajeros de Banco Popular, Bankinter, Caja Mar, Caja Laboral.

El juego es una creación de Plunge Interactive y Lleida.net, empresas ubicadas en el Parque Científico y Tecnológico Agroalimentario de Lleida.

¿Quieres probarlo? ¿Quieres ganar dinero jugando? Puedes descargar la aplicación AQUÍ.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s