Gastronomia · social media · WEB 2.0 · xarxes socials

Receptes a la carta / Recetas a la carta

La gastronomia i les xarxes socials fa temps que estan en contacte. Però la majoria d’entrades d’aquesta temàtica són blocs, tan de cuiners amb renom com d’amants anònims de les cuinetes. Molts d’ells s’han fet famosos per la seva originalitat, per la facilitat de les seves receptes o per la temàtica especialitzada.

Ara podem cercar les receptes de cuina mitjançant una xarxa social específica: Dvour. És una eina senzilla per trobar receptes de cuina i que es caracteritza per l’element clau de les xarxes: podem seguir als usuaris que ens interessin dins del portal. Us agrada la idea? Vosaltres busqueu receptes de cuina a Internet?

La gastronomía y las redes sociales hace tiempo que están en contacto. Pero la mayoría de entradas de esta temática son blogs, tanto de cocineros con renombre como de amantes anónimos de las cocinitas. Muchos de ellos se han hecho famosos por su originalidad, por la facilidad de sus recetas o por la temática especializada.

Ahora podemos buscar las recetas de cocina mediante una red social específica: Dvour. Es una herramienta sencilla para encontrar recetas de cocina y que se caracteriza por el elemento clave de las redes: podemos seguir a los usuarios que nos interesen dentro del portal. Os gusta la idea? Buscad recetas de cocina en Internet?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s