Aplicacions · APP · Facebook · Twitter · WEB 2.0 · xarxes socials

10 aplicacions mòbils per a / 10 aplicaciones móviles para COMMUNITY MANAGERS

Molts de vosaltres ja coneixeu les aplicacions que us presentem a continuació. Però de tant en tant, va bé fer un petit resum, com ens proposen a Universia.

1. Dropbox: un bon community manager ha de tenir tots els arxius a mà. Aquest sistema d’emmagatzematge et permet guardar fins 2GB extres d’informació configurant un compte gratuït.

2. Hootsuite: aquesta aplicació mòbil et permetrà gestionar tots els teus comptes de Twitter de manera senzilla i eficaç. A més, podràs programar tweets amb anticipació.

3. Evernote: el treball del community manager implica fer ús freqüent de la creativitat. Evernote és un anotador electrònic que et permetrà portar les teves idees on sigui que vagis.

4. Instagram: aquesta eina fotogràfica és ideal per cobrir esdeveniments i conferències i compartir les imatges en línia de forma instantània.

5. WhatsApp: la comunicació entre els membres d’un equip és fonamental per a qualsevol professió. Aquesta app et permetrà enviar missatges gratuïts entre usuaris.

6. Polaris Office: és per visualitzar documents PDF des del mòbil amb una qualitat òptima.

7. Facebook: la nova versió de la xarxa social per a telèfons Android i iPhone permet tenir un control més extens sobre els teus comptes.

8. Flipboard: es tracta d’una aplicació de cerca de continguts que et permetrà descobrir notícies i articles de diferents temàtiques de forma instantània.

9. TweetDeck: malgrat la seva òbvia similitud amb el Hootsuite, sempre convé tenir-la instal · lada perquè mai saps quan una de les dues pot fallar en el moment inapropiat.

10. Google Drive: és el disc dur flotant de Google que et permetrà editar documents, plantilles i presentacions. A més, podràs treballar en conjunt amb altres persones que estiguin connectades.

http://www.mierdas.es/tag/doctor
http://www.mierdas.es/tag/doctor

esp_ Muchos de vosotros ya conocéis las aplicaciones que os presentamos a continuación. Pero también es necesario ir recordando estas aplicaciones, como nos proponen en Universia.

1. Dropbox: un buen community manager debe tener todos los archivos a mano. Este sistema de almacenamiento te permite guardar hasta 2GB extras de información configurando una cuenta gratuita.

2. Hootsuite: esta aplicación móvil te permitirá gestionar todas tus cuentas de Twitter de forma sencilla y eficaz. Además, podrás programar tweets con anticipación.

3. Evernote: el trabajo del community manager implica hacer uso frecuente de la creatividad. Evernote es un anotador electrónico que te permitirá llevar tus ideas adonde sea que vayas.

4. Instagram:  esta herramienta fotográfica es ideal para cubrir eventos y conferencias y compartir las imágenes en línea de forma instantánea.

5. WhatsApp: la comunicación entre los miembros de un equipo es fundamental para cualquier profesión. Esta app te permitirá enviar mensajes gratuitos entre usuarios.

6. Polaris Office:  es para visualizar documentos PDF desde el móvil con una calidad óptima.

7. Facebook: la nueva versión de la red social para teléfonos Android y iPhones permite tener un control más extenso sobre tus cuentas.

8. Flipboard: se trata de una aplicación de búsqueda de contenidos que te permitirá descubrir noticias y artículos de diferentes temáticas de forma instantánea.

9. TweetDeck: a pesar de su obvia similitud con el Hootsuite, siempre conviene tenerla instalada porque nunca sabes cuando una de las dos puede fallar en el momento inapropiado.

10. Google Drive: es el disco duro flotante de Google que te permitirá editar documentos, plantillas y presentaciones. Además, podrás trabajar en conjunto con otras personas que estén conectadas.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s