Aplicacions · APP · WEB 2.0

Zeerca: una nova oportunitat / una nueva oportunidad

Zeerca és el primer sistema on persones i comerços interactuen – persones i locals que parlen per intercanviar moments i oportunitats – fent que la gent torni al carrer per gaudir del seu oci i les compres, descobrint nous locals propers al seu Smartphone, nous plans amb ofertes i promocions que només els usuaris d’Zeerca tenen, i amb la possibilitat de seguir a les seves botigues i locals favorites – i compartir amb tots els seus amics i familiars – de manera que sigui capaç de conèixer abans que ningú noves ofertes;).

Zeerca va ser fundada el 2011 “per apassionats dels telèfons mòbils, del món online, i del que passa a les ciutats i als seus carrers, amb moltíssims anys d’experiència conjunta en el món de la tecnologia i les telecomunicacions”. Una nova oportunitat més!

esp_ Zeerca es el primer sistema donde personas y comercios interactúan – personas y locales que hablan para intercambiar momentos y oportunidades – haciendo que la gente vuelva a la calle para disfrutar de su ocio y sus compras, descubriendo nuevos locales cercanos en su Smartphone, nuevos planes con ofertas y promociones que sólo los usuarios de Zeerca tienen, y con la posibilidad de seguir a sus tiendas y locales favoritas – y compartirlo con todos sus amigos y familiares – de modo que sea capaz de conocer antes que nadie nuevas ofertas ;). 

Zeerca fué fundada en 2011 “por apasionados de los teléfonos móviles, del mundo online, y de lo que pasa en las ciudades y en sus calles, con muchísimos años de experiencia conjunta en el mundo de la tecnología y las telecomunicaciones”. Una nueva oportunidad más!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s