Aplicacions

Una empresa innovadora: crea apps

Estàs pensant en crear un nou negoci innovador i no saps quin? Crear apliacions pels mòbils. El mercat de les aplicacions està d’enhorabona i és que ja hi ha a Espanya 12 milions d’usuaris actius d’APPS segons l’últim informe de “The app date”, de setembre de 2012.

Una de les conclusions de l’estudi és que la penetració dels smartphones a Espanya és relativament superior al d’Europa amb 20 milions d’unitats, enfront de 18 milions. Així, l’estudi mostra un fort creixement d’ús d’aplicacions. Segons l’estudi, la mitjana de facturació de les empreses espanyoles dedicades a aquest sector supera la nacional amb un milió d’euros. De fet, en només 9 mesos, el nombre d’usuaris actius ha crescut d’un 140%, passant de 5 milions a 12 milions d’usuaris diaris. Això es deu, segons l’informe, l’augment en la compra d’Smartphones i Tabletes.

T’apuntes?

http://www.celularis.com/celularis/resumen-de-la-semana-56/
http://www.celularis.com/celularis/resumen-de-la-semana-56/

esp_ ¿Quieres abrir un nuevo negocio innovador y no sabes cuál? Crea apliaciones para móvil. El mercado de las aplicaciones está en auge y es que ya hay en España 12 millones de usuarios activos de APPS según el último informe de “The app date”, de Septiembre de 2012.

Una de las conclusiones es que la penetración de los Smartphones en España es relativamente superior al de Europa con 20 millones de unidades, frente a 18 millones. Así, el estudio muestra un fuerte crecimiento de uso de aplicaciones. Según el estudio, la media de facturación de las empresas españolas dedicadas a este sector supera la nacional con un millón de euros. De hecho, en tan sólo 9 meses, el número de usuarios activos ha crecido de un 140%, pasando de 5 millones a 12 millones de usuarios diarios. Esto se debe, según el informe, al aumento en la compra de Smartphones y Tabletas.

¿Te apuntas?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s