xarxes socials

Per què no sincronitzar xarxes socials? / ¿Porqué no sincronizar redes sociales?

Avui en dia hi ha opinions per a tots els gustos i colors. I la sincronització de les xarxes socials també forma part d’aquesta dicotomia. Aquells que es posicionen en contra de la sincronització, utilitzen aquests arguments:

  1. Llenguatge diferent: cada plataforma té les seves normes, el seu idioma. Quin sentit té que aparegui un hashtag a Facebook? O un FF? I si twitter només té capacitat per a 140 caràcters perquè un missatge de Facebook amb molts més caractère el posarem a twitter?
  2. Pèrdua de posicionament: la majoria de plataformes desenvolupades perden posicionament ja que s’entèn que són actualitzacions de les aplicacions, enlloc de contingut de text.
  3. Pèrdua de frescor i de converses: si les aplicacions estan connectades en quina contestes als teus seguidors? En les dues?
  4. Importància dels seguidors: la sincronització comporta comoditat per a l’usuari, però resta importància als seguidors de les dues plataformes. No valores als teus seguidors?
http://www.elcosmosdeyoma.com/2011/07/chiste-17-de-julio-de-2011.html
http://www.elcosmosdeyoma.com/2011/07/chiste-17-de-julio-de-2011.html

esp_Hoy en día existen opiniones para todos los gustos y colores. Y la sincronización de las redes sociales también forma parte de esta dicotomía. Aquellos que se posicionan en contra de la sincronización, utilizan estos argumentos:

  1. Lenguaje diferente: cada plataforma tiene sus normas, su idioma.  ¿Qué sentido tiene que aparezca un hashtag en facebook? ¿O un FF? ¿Y si twitter sólo tiene capacidad para 140 caracteres porque un mensaje de facebook con muchos más caráctere lo pondremos en twitter?
  2. Pérdida de posicionamiento: la mayoría de plataformas desarrolladas pierden posicionamiento al ser comprendidas como actualizaciones de aplicación, en lugar de contenido de texto.  
  3. Pérdida de frescura y de conversaciones: ¿si las aplicaciones están connectadas donde vas a contestar a tus seguidores? ¿En las dos?
  4. Importancia de los seguidores: la sincronización conlleva comodidad para el usuario, pero resta importancia a los seguidores de las dos plataformas. ¿No valoras a tus seguidores?
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s