Twitter

Nova capçalera a Twitter / Nueva cabecera a Twitter

Twitter ha presentat noves actualitzacions, tant per les aplicacions mòbils com per a la versió web. Una nova capçalera -amb una lleugera semblança a la biografia de Facebook- que qualsevol pot activar fàcilment. La idea segons els seus representants, és “fer més significativa la presència a Twitter”. Així s’activa segons ens ha explicat whatsnew:

1. Registreu-vos Twitter de manera normal i veu al menú principal de la part superior (el de la roda dentada), després prem a Configuració.

2. Dirigeix-te a la columna de l’esquerra i busca la pestanya Disseny.

3. A la part de baix d’aquesta secció estan algunes noves opcions entre les quals s’inclouen les d’editar la nova capçalera. Capçalera i Imatge de Fons són les més importants.

4. Dóna clic al botó Canviar encapçalat per pujar la imatge que omplirà aquest nou espai al perfil. El recomanat són 1252 × 626 píxels, encara que al carregar qualsevol imatge apareix una finestreta amb un editor per ajustar (prement i arrossegant amb el ratolí) la part a mostrar.

5. Pots fer el mateix amb Canviar fons o dirigir-te a la part superior i seleccionar algunes de les velles combinacions de color que ja vénen amb fons inclòs. Igualment pots canviar altres detalls com la Superposició (part transparent al perfil) o definir la teva pròpia combinació.

6. Finalment prem a Desa i ja podràs gaudir del nou disseny del teu perfil. Si la teva imatge de perfil o el text no combinen, només veu a la pestanya Perfil i realitza les modificacions que prefereixis.

http://elextranio.blogspot.com.es/2012/02/chiste-cruel-n-7.html
http://elextranio.blogspot.com.es/2012/02/chiste-cruel-n-7.html

esp_Twitter ha presentado nuevas actualizaciones, tanto para las aplicaciones móviles como para la versión web. Una nueva cabecera -con un ligero parecido a la biografía de Facebook- que cualquiera puede activar fácilmente. La idea según sus representantes, es “hacer más significativa la presencia en Twitter”. Así se activa según nos ha explicado Whatsnew:

1. Inicia sesión en Twitter de manera normal y ve al menú principal de la parte superior (el de la rueda dentada), luego pulsa en Configuración.

2. Dirígete a la columna de la izquierda y busca la pestaña Diseño.

3. En la parte de abajo de esta sección están algunas nuevas opciones entre las que se incluyen las de editar la nueva cabecera. Encabezado e Imagen de Fondo son las más importantes.

4. Da clic en el botón Cambiar encabezado para subir la imagen que llenará ese nuevo espacio en tu perfil. Lo recomendado son 1252×626 píxeles, aunque al cargar cualquier imagen aparecerá una pequeña ventana con un editor para ajustar (pulsando y arrastrando con el mouse) la parte a mostrar.

5. Puedes hacer lo mismo con Cambiar fondo  o dirigirte a la parte superior y seleccionar algunas de las viejas combinaciones de color que ya vienen con fondo incluido. Igualmente puedes cambiar otros detalles como la Superposición (parte transparente en el perfil) o definir tu propia combinación.

6. Finalmente pulsa en Guardar y ya podrás disfrutar del nuevo diseño de tu perfil. Si tu imagen de perfil o el texto no combinan, sólo ve a la pestaña Perfil y realiza las modificaciones que prefieras.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s