Aplicacions · social media · visibilitat · web · WEB 2.0

Com dissenyar ràpidament una invitació online / Cómo diseñar rápidament una invitación online

Has d’organitzar un esdeveniment o una celebració i no saps dissenyar la invitació? Avui et presentem una aplicació que et permet dissenyar les teves invitacions virtuals. A més, no cal enregistrar-se a la pàgina.

Partycheck.in és una senzilla  aplicació que ens presenta aquesta eina. Un cop arribem al web, només cal escollir un dels tres dissenys i personalitzar el text. Un cop fets aquestes passos, la aplicació ens ofereix una URL que podrem compartir amb aquelles persones que volguem convidar. És una manera de fer més atractius els nostres esdeveniments sense necessitat de saber disseny gràfic.

El petit inconvenient que veiem és que, fins ara, només podem escollir entre tres models. Esperem que tinguin força èxit i que aviat ampliin la seva oferta.

Vosaltres us dissenyeu les vostres invitacions o recurriu als professionals del disseny?

¿Debes organizar un evento o una celebración y no sabes diseñar la invitación? Hoy te presentamos una aplicación que te permite diseñar tus invitaciones virtuales. Además, no hay que registrarse en la página.

Partycheck.in es una sencilla aplicación que nos presenta esta herramienta. Una vez llegamos a la web, sólo hay que elegir uno de los tres diseños y personalizar el texto. Una vez hechos estos pasos, la aplicación nos ofrece una URL que podremos compartir con aquellas personas que queramos invitar. Es una manera de hacer más atractivos nuestros eventos sin necesidad de saber diseño gráfico.

El pequeño inconveniente que vemos es que, hasta ahora, sólo podemos elegir entre tres modelos. Esperamos que tengan éxito y que pronto amplíen su oferta.

¿Vosotros os diseñáis vuestras invitaciones o recurrís a los profesionales del diseño?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s