Banco imágenes · Imatges · social media · videos · WEB 2.0 · xarxes socials

Vidinterest tindrà el mateix èxit que Pinterest? / ¿Tendrá Vidinterest el mismo éxito que Pinterest?

Pinterest ha estat una de les grans revelacions de l’any dins del sector de les xarxes socials. La xarxa proposa als usuaris una forma d’ordenar de manera senzilla imatges de diferents temàtiques. A causa d’aquest èxit, s’acaba de llançar Vidinterest, un portal molt similar a nivell estètic i funcionalitats però on la principal diferència és que en aquest portal es poden classificar i compartir vídeos.

Una de les principals avantatges que ens proposa aquesta aplicació està en les opcions de privacitat. I és que l’usuari tindrà la possibilitat de compartir els seus arxius amb la resta d’usuaris de la comunitat, seguidors, amics o tenir-lo de forma totalment privada.

Creieu que tindrà el mateix èxit que Pinterest? Us animeu a apuntar-vos?

http://www.Biokytec.com
Pinterest ha sido una de las grandes revelaciones del año dentro del sector de las redes sociales. La red propone a los usuarios una forma de ordenar de forma sencilla imágenes de diferentes temáticas. Debido a este éxito se acaba de lanzar Vidinterest, un portal muy similar a nivel estético y funcionalidades pero donde la principal diferencia es que en este portal se pueden clasificar y compartir vídeos.

Una de las principales ventajas que nos propone esta aplicación está en las opciones de privacidad, y es que el usuario tendrá la posibilidad de compartir sus archivos con el resto de usuarios de la comunidad, seguidores, amigos o tenerlo de forma totalmente privada.

¿Creeis que tendrá el mismo éxito que Pinterest? ¿Os animais a apuntaros?

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s