Aplicacions · Ipad

Instamail Photo: imatges il·limitades als correus d’iPhone i iPad / imágenes ilimitadas en tus correos en iPhone y iPad

Has tingut problemes per no poder enviar moltes imatges juntes per correu electrònic amb el teu iPhone o iPad? I és que una de les limitacions del sistema operatiu d’aquests aparells és que només pots enviar cinc imatges com a màxim per correu electrònic, encara que ocupin poc.

Aquí és ona Instamail Photo actua: l’aplicació et permet adjuntar imatges il · limitades en els teus correus electrònics redactats en iPhone i iPad. La teva forma de redactar els missatges no canviarà i serà des del mateix client de correu electrònic, la diferència simplement és què podràs afegir sense cap problema més de cinc imatges en un missatge. Cal tenir en compte que depenent del client que utilitzem seguirem tenint les mateixes limitacions d’espai que anteriorment: per exemple, si utilitzem Gmail el límit de 25MB seguirà estant present. Per utilitzar l’aplicació no cal registre, només entrar a Instamail Photo, entrar al menú de “estoc photos” i seleccionar les imatges que vulguem adjuntar

http://whotalking.com/flickr/%23chiste
http://whotalking.com/flickr/%23chiste

esp_ Has tenido problemas por no poder enviar muchas imágenes juntas vía e-mail con tu iPhone o iPad? Y es que una de las limitaciones del sistema operativo de estos aparatos es que tiene la limitación de sólo poder enviar cinco imágenes como máximo vía e-mail, aunque ocupen poco.

Aquí es donde Instamail Photo  actúa: la aplicación te permite adjuntar imágenes ilimitadas en tus e-mails redactados en iPhone y iPad. Tu forma de redactar los mensajes no cambiará y será desde el mismo cliente de correo electrónico, la diferencia simplemente erradica en que podrás añadir sin ningún problema más de cinco imágenes en un mensaje. Hay que tener en cuenta que dependiendo del cliente que utilicemos seguiremos teniendo las mismas limitaciones de espacio que anteriormente: por ejemplo, si utilizamos Gmail el límite de 25MB seguirá estando presente. Para utilizar la aplicación no hace falta registro, sólo entrar en Instamail Photo, entrar en el menú de “stock photos” y seleccionar las imágenes que queramos adjuntar.

Fuente:  wwwhatsnew.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s