Aplicacions · Twitter

Timeline de Twitter amb forma de còmic

Feel On, una divertida i curiosa aplicació que convertirà el nostre Timeline de Twitter en un còmic. Aquesta eina canvia per complet l’estètica del nostre panell de control de Twitter encara que seguirà oferint a l’usuari la possibilitat de realitzar les opcions bàsiques com retweetejar o marcar com a favorit un missatge. També podrem consultar de forma ràpida i senzilla els missatges que ens hagin enviat la resta d’usuaris del portal.

Ja està disponible per als usuaris de iOS i Android, encara que també podrem gaudir d’una versió web. Val la pena provar les característiques d’aquesta curiosa aplicació.

http://kappelhumor.blogspot.com.es/2010/06/amaniaco-gana-importante-premio-en.html

Esp.- Feel On , una divertida y curiosa aplicación que convertirá nuestro Timeline de Twitter en un cómic. Esta herramienta cambia por completo la estética de nuestro panel de control de Twitter aunque seguirá ofreciendo al usuario la posibilidad de realizar las opciones básicas como ReTweetear o marcar como favorito un mensaje. También podremos consultar de forma rápida y sencilla los mensajes que nos hayan enviado el resto de usuarios del portal.

Ya está disponible para los usuarios de iOs y Android, aunque también podremos disfrutar de una versión web. Merece la pena probar las características de esta curiosa aplicación.

Fuente: CompuAdictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.