audiovisual · Imatges · social media · WEB 2.0

Càmera de fotos o mòvil? / ¿Cámara de fotos o móbil?

És molt comú el fet de fer una fotografia amb el nostre mòbil i pujar-immediatament a internet per penjar-la a qualsevol de les xarxes socials existents. Però ara podrem fer una fotografia directament amb la nostra càmera de fotos i pujar-la a Internet a través del seu dispositiu WiFi. La novetat és que Samsung té a favor seu la Samsung ST80 una càmera de fotos que es veu com qualsevol altra per fora, però per dins té connectivitat Wi-Fi i suport DLNA que ens dóna la possibilitat de compartir amb tothom les nostres fotos a Internet directament amb només captar un senyal en una bar o al carrer.

Quina és la diferència? Doncs, sobretot, que no tenim perquè tenir un dispositiu smartphone ni estar pagant una quota d’Internet. Això si: compte amb no sobrepasarnos amb la qualitat de la fotografia ja que la càmera té un sensor de 14,2 píxels. Es comenta que estarà aquest mes a la venda a Europa per 250 €.

I tu què prefereixes? Càmera de fotos amb wifi o fer les fotos amb el mòvil?

http://formacionpfc2010.blogspot.com.es/

Es muy común el hecho de hacer una fotografía con nuestro móbil y subirla inmediatamente a Internet para colgarla en cualquiera de las redes sociales existentes. Pero ahora podremos hacer una fotografía directamente con nuestra cámara de fotos y subirla a Internet a través de su dispositivo WiFi. La novedad es que Samsung tiene en su haber la Samsung ST80 una cámara de fotos que se ve como cualquier otra por fuera, pero por dentro cuenta con conectividad Wi-Fi y soporte DLNA que nos da la posibilidad de compartir con todo el mundo nuestras fotos en Internet directamente con solo captar una señal en una bar o en la calle.

¿Cual es la diferencia? Pues, sobretodo, que no tenemos porqué tener un dispositivo smartphone ni estar pagando una cuota de Internet. Eso si: cuidado con no sobrepasarnos con la calidad de la fotografía ya que la cámara tiene  un sensor de 14,2 píxeles. Se comenta que estará este mes a la venta en Europa por 250 €.

¿Y tu qué prefieres? ¿Cámara de fotos con WiFi o hacer las fotos con el móbil?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.