Aplicacions · WEB 2.0

El millor treball del món / El mejor trabajo del mundo

Tueddy, una xarxa social que permet comprar roba sense intermediaris i connecta dissenyadors i marques de tot el món com expliquem a MiM Comunicació, ha fet una interessant selecció de personal per buscar candidats per al millor treball del món. Una oportunitat única per treballar i una oferta irrepetible. Aquest mes de setembre donaran a conèixer el resultat.
“Volem localitzar aquells creadors que esperen en qualsevol lloc del món. Per això llancem l’oferta laboral més atractiva del món, el # TUEDDYTRIP. Busquem 4 joves apassionats per la moda, la tecnologia i les xarxes socials i que vulguin viure una experiència irrepetible durant 4 mesos recorrent el planeta. Necessitem algú que parli com a mínim anglès i francès per recórrer Europa, que parli portuguès i espanyol per recórrer Llatinoamèrica, que parli xinès i anglès per recórrer Àsia i anglès i espanyol per recórrer Amèrica del Nord.

Hauran de recórrer capitals i poblacions coordinats amb el “camp base” de Tueddy. A més del contracte laboral vigent amb sou assignat, disposaran d’un pressupost per establir el seu viatge, estades i logística com considerin més operatiu. Hauran localitzar i ajudar a ser “tueddyers” un mínim de marques i dissenyadors diaris i reportar-amb un dispositiu mòbil que els proporcionarem als seleccionats. Cada dia, a manera de diari de bitàcola, hauran de fer un post en anglès descrivint les experiències viscudes i compartint amb les xarxes aquest meravellós “tueddytrip”. Per descomptat el vídeo i la fotografia són essencials i imprescindibles per complementar-lo.

Al llarg de 4 mesos seràs protagonista en múltiples canals i escenaris gràcies a l’exposició del teu viatge i les teves experiències i aconseguiràs que el talent de la moda que ara està amagat en algun cantó de algun lloc aparegui gràcies al teu perspicàcia i tenacitat. Si a més, un cop finalitzen aquests 4 mesos, l’experiència ha estat satisfactòria per a tots continuaràs sent part de l’equip de Tueddy “.

http://de.clasesdesalsaenmalaga.com/2009/11/me-han-despedido-por-facebook.html
http://de.clasesdesalsaenmalaga.com/2009/11/me-han-despedido-por-facebook.html

esp_Tueddy, una red social que permite comprar ropa sin intermediarios y conecta diseñadores y marcas de todo el mundo como explicamos en MiM Comunicació, ha hecho una interesante selección de personal para buscar candidatos para el mejor trabajo del mundo. Sin lugar a dudas, una oportunidad única para trabajar y una oferta irrepetible. Este mes de septiembre darán a conocer el resultado.

“Queremos localizar aquellos creadores que esperan en cualquier lugar del mundo. Para ello lanzamos la oferta laboral más atractiva del mundo, el #TUEDDYTRIP. Buscamos 4 jóvenes apasionados por la moda, la tecnología y las redes sociales y que quieran vivir una experiencia irrepetible durante 4 meses recorriendo el planeta. Precisamos alguien que hable como mínimo inglés y francés para recorrer Europa, que hable portugués y español para recorrer Latinoamérica, que hable chino e inglés para recorrer Asia e inglés y español para recorrer Norteamérica.

Deberán recorrer capitales y poblaciones que ellos mismos asignarán coordinados con el “campo base” de Tueddy. Además del contrato laboral vigente con sueldo asignado, dispondrán de un presupuesto para establecer su viaje, estancias y logística como consideren más operativo. Deberán localizar y ayudar a ser “tueddyers” un mínimo de marcas y diseñadores diarios y reportarlos con un dispositivo móvil que les proporcionaremos a los seleccionados. Cada día, a modo de diario de bitácora, deberán hacer un post en inglés describiendo las experiencias vividas y compartiendo con las redes ese maravilloso “tueddytrip”. Por supuesto el video y la fotografía serán esenciales e imprescindibles para complementarlo.

A lo largo de 4 meses serás protagonista en múltiples canales y escenarios gracias a la exposición de tu viaje y tus experiencias y lograrás que el talento de la moda que ahora está escondido en alguna esquina de algún lugar aparezca gracias a tu perspicacia y tenacidad. Si además, una vez finalizan esos 4 meses, la experiencia ha sido satisfactoria para todos continuarás siendo parte del equipo de Tueddy“.

Anuncis

One thought on “El millor treball del món / El mejor trabajo del mundo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.