Seguridad · social media

Geonick, una xarxa d’afinitats que promet privacitat als usuaris / una red de afinidades que promete privacidad a los usuarios

Geonick és una xarxa social per posar en contacte a gent amb afinitats en comú. La seva característica principal es basa en la geolocalització, però el que més estan valorant els internautes és el compromís del portal a fer especial èmfasi en la seguretat i la privacitat dels usuaris. Geonick es compromet a no comercialitzar amb les dades. D’aquesta manera, els comentaris dels usuaris ni tan sols constaran en els cercadors de Google, opció molt valorada en aquest moment pels usuaris de xarxes socials.

Esp.- Geonick es una red social para poner en contacto a gente con afinidades en común. Su característica principal se basa en la geolocalización, pero lo que más estan valorando los internautas es el compromiso del portal en hacer especial hincapié en la seguridad y la privacidad de los usuarios. Geonick se compromete a no comercializar con los datos. De esta manera, los comentarios de los usuarios ni siquieran constaran en los buscadores de Google, opción muy valorada en este momento por los usuarios de redes sociales.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s