Aplicacions · APP · audiovisual · idiomes · professió · web

Aprendre anglès cantant/ Aprender inglés cantando

Arriba el mes de setembre i comença la “fasciculitis”. I un dels objectius més comuns de la gent és el d’aprendre anglès. Jo crec que ens ho plantegem més al setembre que no pas al començar l’any, on ens proposem objectius més personals: deixar de fumar, aprimar-nos, etc.

Avui dia no ets ningú si no domines l’anglès, tant per viatjar com per trobar treball o simplement per moure’t per Internet. A la xarxa podem trobar eines molt útils en aquest sentit. Avui us presentem Voxy Music, una aplicació que acaba de llançar Voxy i que ofereix a l’usuari la possibilitat d’aprendre anglès a través de les lletres de les cançons. Tot i que l’aplicació s’ha llançat recentment ja són molts els usuaris que estan aprenent a Voxy Music un dels idiomes més importants de tot el món

Voxy Music proposa diferents lliçons interactives. Una d’elles és la possibilitat de escanejar la biblioteca d’iTunes de cada usuari. D’aquesta manera, podrem aprendre vocabulari i gramàtica a través de les nostres cançons favorites. Naturalment, aquesta aplicació és compatible amb els telèfons mòbils d’última generació. D’aquesta manera, podem aprendre anglès en qualsevol lloc i moment.

T’agrada la possibilitat d’aprendre anglès amb aquest sistema?

Llega el mes de septiembre y comienza la “fasciculitis”. Y uno de los objetivos más comunes de la gente es el de aprender inglés. Yo creo que nos lo planteamos más en septiembre que al comenzar el año, donde nos proponemos objetivos más personales: dejar de fumar, adelgazar, etc.

Hoy en día no eres nadie si no dominas el inglés, tanto para viajar como para encontrar trabajo o simplemente para moverte por Internet. En la red podemos encontrar herramientas muy útiles en este sentido. Hoy os presentamos Voxy Music, una aplicación que acaba de lanzar Voxy y que ofrece al usuario la posibilidad de aprender inglés a través de las letras de las canciones. A pesar de que la aplicación se ha lanzado recientemente ya son muchos los usuarios que están aprendiendo en Voxy Music uno de los idiomas más importantes de todo el mundo

Voxy Music propone diferentes lecciones interactivas. Una de ellas es la posibilidad de escanear la biblioteca de iTunes de cada usuario. De esta forma, podremos aprender vocabulario y gramática a través de nuestras canciones favoritas. Naturalmente, esta aplicación es compatible con los teléfonos móviles de última generación. De esta manera, podemos aprender inglés en cualquier lugar y momento.

¿Te gusta la posibilidad de aprender inglés con este sistema?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.