Uncategorized · YouTube

5 formes de descarregar videos de YouTube / 5 formas de descargar videos de YouTube

A part de poder veure vídeos directament a YouTubre existeixen aplicacions que permet descarregar els arxius.

  • KeepVid: és un dels serveis més antics i pioners pel que fa a això de “baixar” vídeos de YouTube. És una aplicació web, i com a tal simplement s’ha de copiar i enganxar l’enllaç de YouTube a la barra de text. Ens proveirà un enllaç de descàrrega.
  • YouTube-mp3: Amb un funcionament similar al de KeedVid, YouTube-mp3, és una de les primeres apps que permet descarregar un arxiu mp3.
  • YouTube Downloader: extensió de Google Chrome que crea un botó dins del mateix vídeo de YouTube per que descarreguem en la qualitat desitjada, a més de tenir l’opció de descarregar solament l’àudio.
  • Vixy Freecoder: és una aplicació d’escriptori que no només funciona per YouTube, sinó també per Vimeo i DailyMotion, entre d’altres. Potser és una mica més fiable perquè no depenem de la web per poder ingressar als videos, i, per exemple, només necessitem tenir l’enllaç per començar a descarregar.
  • Ace Downloader: té la mateixa funcionalitat que Vixy. Una de les funcionalitats més interessants que té és queens permet seleccionar el format en el qual volem guardar l’arxiu. Per exemple, si volem veure-ho en el nostre iPad o iPod Touch més tard.

Més informació.

http://www.vozlatino.com/tag/chiste/
http://www.vozlatino.com/tag/chiste/

esp_ Además de poder ver vídeos directamente a YouTubre existen aplicaciones que permite descargar los archivos.

  •  KeepVid: es uno de los servicios más antiguos y pioneros en lo que respecta a esto de “bajar” videos de YouTube. Es una aplicación web, y como tal simplemente tenemos que copiar y pegar el enlace de YouTube en la barra de texto. Nos proveerá un link de descarga.
  • YouTube-mp3: Con un funcionamiento similar al de KeedVid, YouTube-mp3, es una de las primeras apps que  permite descargar un archivo mp3.
  • YouTube Downloader:  extensión de Google Chrome que  crea un botón dentro del mismo video de YouTube para que descarguemos en la calidad deseada, además de tener la opción de descargar solamente el audio.
  • Vixy Freecoder:es una aplicación de escritorio que no solamente funciona para YouTube, sino también para Vimeo y DailyMotion, entre otros. Quizás es un poco más confiable porque no dependemos de la web para poder ingresar a los videos, y, por ejemplo, solamente necesitamos tener el enlace para empezar a descargar.
  • Ace Downloader: tiene las mismas funcionalidades que Vixy. Una de las funcionalidades más interesantes que tiene es que nos permite seleccionar el formato en el cual queremos guardar el archivo. Por ejemplo, si queremos verlo en nuestro iPad o iPod Touch más tarde.

Más información.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s