Aplicacions

Meme: crea el teu missatge a una fotografia / crea tu mensaje en una fotografía

ChicaGeek ens ha presentat recentment que són els meme. Hem de reconèixer que fins ara desconeixiem que el fet de posar un missatge d’humor sobre una imatge/fotograma rebia el nom de meme. Per això, volem presentar-vos aquesta informació que ha exposat ChicaGeek, dues aplicacions on-line per crear aquestes imatges.

  1. La primera és Meme Generator, que a més de permetre’t crear el teu meme personalitzat, compta amb una extensa base de memes ja creats per altres usuaris, que pots utilitzar per al que vulguis. Pots navegar el seu contingut per personatge o imatge, fer cerques o fer una ullada a la llista del més populars i més recents. Per crear el teu meme, només has de fer clic al botó de Generate an image dalt a l’esquerra i seleccionar els elements del meme (imatge i text), o fer clic a l’enllaç Generate sota una imatge que t’agradi per crear un nou meme amb aquesta mateixa imatge. També tens la possibilitat d’usar una imatge pròpia.
  2. La segona aplicació online amb la qual pots crear memes és Memecrunch. Com l’anterior, també compta amb una col · lecció de memes ja fets per altres usuaris, però el seu disseny és més clar i més intuïtiu. Per crear les vostres pròpies meme, fes clic a l’enllaç Generator de la barra superior. Després seleccioneu la imatge que més t’agradi (navegant pel contingut, usant les llistes de les més populars o pujant una teva) i afegeix el teu text. Memecrunch et dóna més la possibilitat de compartir directament teu meme en xarxes socials.
http://cachondeo.com.es/14/07/2009/el-mejor-chiste-de-espana/
http://cachondeo.com.es/14/07/2009/el-mejor-chiste-de-espana/

esp_ ChicaGeek nos ha presentado recientemente que son los meme. Debemos reconocer que hasta ahora desconocíamos que el hecho de poner un mensaje de humor sobre una imagen / fotograma recibía el nombre de meme. Por eso, queremos presentaros esta información que ha expuesto ChicaGeek, dos aplicaciones on-line para crear estas imágenes.

  1. La primera es Meme Generator, que además de permitirte crear tu meme personalizado, cuenta con una extensa base de memes ya creados por otros usuarios, que puedes usar para lo que quieras. Puedes navegar su contenido por personaje o imagen, hacer búsquedas o echar un vistazo a la listas de más populares y más recientes. Para crear tu meme, sólo tienes que hacer clic en el botón de Generate an image arriba a la izquierda y seleccionar los elementos del meme (imagen y texto), o hacer clic en el enlace Generate bajo una imagen que te guste para crear un nuevo meme con esa misma imagen. También tienes la posibilidad de usar una imagen propia.
  2. La segunda aplicación online con la que puedes crear memes es Memecrunch. Como la anterior, también cuenta con una colección de memes ya hechos por otros usuarios, pero su diseño es más claro y más intuitivo. Para crear tu propio meme, haz clic en el enlace Generator  de la barra superior. Luego elige la imagen que más te guste (navegando por el contenido, usando los listados de las más populares o subiendo una tuya) y añádele tu texto.  Memecrunch te da además la posibilidad de compartir directamente tu meme en redes sociales.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s