Telefonia

Els nens han de tenir mòbil? / ¿Los niños deben tener móvil?

Cada vegada és més freqüent veure a un nen amb un mòbil a la mà. Enviant WhatsApps, xatejant a Facebook amb els amics, gravant vídeos per pujar-los a YouTube, enviant SMS. De vegades també parlen amb el telèfon.  Creieu que és necessari que nens de 8 a 15 anys disposin de telèfons mòbils?

Segons un estudi publicat per comScore i Nielsen, el 65% dels nens espanyols d’entre 8 i 12 anys tenen un mòbil i gairebé el 38% dels menors de 13 anys té un smartphone. Segons l’estudi, hi ha fins i tot una segmentació de dispositius per edats: els joves prefereixen els smartphones, mentre que els més nens es decanten per les tauletes.

Què en penseu? Creieu que caldria posar més barreres per impedir que els joves disposin d’aquests dispositius? Calen més mesures perquè els joves menors de 14 anys no puguin accedir a xarxes socials com Facebook?

http://pallassana.wordpress.com/
http://pallassana.wordpress.com/

esp_ Cada vez es más frecuente ver a un niño con un móvil en la mano. Enviando WhatsApps, chateando en Facebook con los amigos, grabando vídeos para subirlos a YouTube, enviando SMS. A veces también hablan con el teléfono. ¿Creéis que es necesario que niños de 8 a 15 años dispongan de teléfonos móviles?

Según un estudio publicado por comScore y Nielsen, el 65% de los niños españoles de entre 8 y 12 años tienen un móvil y casi el 38% de los menores de 13 años tiene un smartphone. Según el estudio, hay incluso una segmentación de dispositivos por edades: los jóvenes prefieren los smartphones, mientras que los más niños se decantan por las tablillas.

¿Qué opinas? ¿Creéis que habría que poner más barreras para impedir que los jóvenes dispongan de estos dispositivos? Se necesitan más medidas para que los jóvenes menores de 14 años no puedan acceder a redes sociales como Facebook?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s