google

Com aparèixer a Google? / ¿Cómo aparecer en Google?

Segur que molts de vosaltres ja sabeu quines tècniques utilitzar per aparèixer al major cercador, Google. Però no està malament recordar-les i potenciar-les.

Existeixen diverses formes de que la nostra pàgina web aparegui dins del cercador Google però abans d’això hem de tenir en compte que hem de disposar d’una pàgina amb prou qualitat perquè sigui considera com a rellevant, sinó, serà difícil aparèixer.

  1. Omplir el formulari de Google per donar a conèixer la nostra pàgina. Formulari de Google. Google també s’encarrega d’indexar les pàgines directament.
  2. Registrar-se a la plataforma de Google Webmasters tools. Aquesta eina proporciona informes detallats sobre la visibilitat de la pàgina, el tràfic…
  3. Aconseguir que d’altres pàgines amb popularitat ens enllacin. Aquesta és la opció més rellevant ja que amb aquests sistema Google ens indexarà més ràpidament.
esp_ Seguro que muchos de vosotros ya sabéis qué técnicas utilizar para aparecer en el mayor buscador, Google. Pero no está mal recordarlas y potenciarlas. Existen diversas formas de que Nuestra página web aparezca Dentro del buscador Google pero antes de eso Tenemos que Tener en cuenta que debemos disponen de una página con suficiente calidad para que sea considera como relevante, sinó será difícil aparecer.
  1. Rellenar el formulario de Google para dar a conocer nuestra página. Formulario de Google. Google también se encarga de indexar las páginas directamente.
  2. Registrarse en la plataforma de Google Webmasters tools.  Esta herramienta proporciona informes detallados sobre la visibilidad de la página, el tráfico …
  3.  Conseguir que otras páginas con popularidad nos enlacen. Esta es la opción más relevante ya que con este sistema Google nos indexará más rápidamente.
 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s