Uncategorized

Una vareta màgica de veritat / Una varita mágica de verdad

Estrenem nova secció: gadgets originals!

Avui us volem ensenyar un gadget especial, un regal original per als vostres amics aficionats als jocs, a la màgia o simplement als aparells originals: una vareta màgica per controlar els aparells elèctrics de la casa, un original comandament a distància.

Amb Wand Kymera podem canviar «a cop de màgia» tant el canal del televisor com pujar el volum d’un reproductor de música, i fins i tot manejar al nostre gust un aparell d’aire condicionat. En total, podem programar fins a 13 movimients diferents i associar-los a una funció determinada: moure la vareta a la dreta, esquerra, amunt i avall; girar sobre si mateixa cap a un costat o un altre, prémer una o dues vegades amb un dit sobre o al lateral; empènyer cap endavant o cap enrere, i, finalment, imitar el moviment d’un fuetada. Una lleugera vibració ens indicarà que ho hem fet tot bé.

Perquè funcioni només hem d’activar el Mode Aprenentatge i associar un d’aquests tretze moviments a la tecla d’un comandament en concret, apuntant cap a la vareta. Per tant, si volem controlar el volum de dos aparells diferents, haurem de fer-ho programant un gest per a cada un, i mai el mateix per als dos.

¡Estrenamos nueva sección: gadgets originales!

Hoy os queremos enseñar un gadget especial, un regalo original para tus amigos aficionados a los juegos, la magia o simplemente los aparatos originales: una varita mágica para controlar los aparatos eléctricos de la casa, un original mando a distancia.

Con Wand Kymera podemos cambiar «a golpe de magia» tanto el canal del televisor como subir el volumen de un reproductor de música, e, incluso, manejar a nuestro antojo unaparato de aire acondicionado. En total, podemos programar hasta 13 movimientosdistintos y asociarlos a una función determinada: mover la varita a la derecha, izquierda, arriba y abajo; rotarla sobre sí misma hacia un lado u otro; pulsar una o dos veces con un dedo encima o en el lateral; empujarla hacia delante o hacia atrás; y, por último, imitar el movimiento de un latigazo. Una ligera vibración nos indicará que lo hemos hecho todo bien.

Para que funcione solo tenemos que activar el Modo Aprendizaje y asociar uno de estos trece movimientos a la tecla de un mando en concreto, apuntándolo hacia la varita. Por tanto, si queremos controlar el volumen de dos aparatos distintos, tendremos que hacerlo programando un gesto para cada uno, y nunca el mismo para los dos.

Font: PC Actual

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s