WEB 2.0

Tueddy, l’Spotify de la moda

Amb aquest sorprenent títol, El Periódico ens ha explicat la nova xarxa social de compra de roba. Segons els seus creadors, Tueddy permetrà el contacte els consumidors amb dissenyadors de renom o independents i tota mena de marques de qualsevol part del món, sense haver de passar pels distribuïdors.  “Si Facebook és el que penses, Twitter el que fas i Spotify el que escoltes, Tueddy seria el que veus” expliquen.

“Mitjançant una atractiva interfície gràfica, disponible en format web o en dispositiu mòbil, els usuaris poden veure les seves peces favorites, organitzar temàticament les seves col·leccions en “calaixos” del seu armari il·limitat fins a completar el procés, sense comissions ni intermediaris, amb l’enviament a casa del client”.

El primer pas és acudir a la web de tueddy.com i visionar el vídeo que ens explica una mica de que tracta, després inscriure com a dissenyador o com a usuari i esperar que la invitació sigui tramitada en aquesta primera fase. En poques setmanes s’espera que s’obri la pàgina.

Us animareu?

esp_ Con este sorprendente título, El Periódico nos ha explicado la nueva red social de compra de ropa. Según sus creadores, Tueddy permitirá el contacto a los consumidores con diseñadores de renombre o independientes y todo tipo de marcas de cualquier parte del mundo, sin tener que pasar por los distribuidores. “Si Facebook es lo que piensas, Twitter lo que haces y Spotify lo que escuchas, Tueddy sería lo que ves” explican.

“Mediante una atractiva interfaz gráfica, disponible en formato web o en dispositivo móvil, los usuarios pueden ver sus piezas favoritas, organizar temáticamente sus colecciones en” cajones “de su armario ilimitado hasta completar el proceso, sin comisiones ni intermediarios, con el envío a casa del cliente “.

El primer paso es acudir a la web de tueddy.com y visionar el vídeo que nos cuenta un poco de que trata, después inscribirse como diseñador o como usuario y esperar que la invitación sea tramitada en esta primera fase. En pocas semanas se espera que se abra la página.

Os incentivará?

Anuncis

4 thoughts on “Tueddy, l’Spotify de la moda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s