Twitter

Quan són més efectius els meus tweets? / ¿Cuando son más efectivos mis tweets?

A les 9.00 hores del matí, quan tothom arriba a la feina; a les 14.00 hores, a l’hora de dinar; millor a la tarda. Quan són més efectius els meus tweets entre els meus seguidors? Segons alguns estudis,  les hores de més afluència de Twitter són de les 14.00 a les 16.00 hores. En canvi, la millor hora per publicar a Facebook és la franja anterior a les 12.00 hores i les hores centrals de la tarda.

Per aprofitar al màxim Twitter, disposem de Timely. És una eina que fa un ràpid anàlisi dels teus últims 199 tweets i en funció dels resultats assolits t’indica quines són les millors hores per publicar.

Avantatges:

  1. Estadístiques: Timely ofereix estadístiques bàsiques per saber el nombre de seguidors que reben la piulada, el nomber de clics i els retweets.
  2. Configuració: permet configurar diferents aspectes com el nombre màxim de tweets permessos al día o desahabilitat els dies que no ens interessin per piular.
  3. Servei gratuït (tot i que hi ha una versió pro per 9.99€).

Pots utilitzar Timely directament des de la seva pàgina web o bé, incloure-ho a la pàgina de Bookmarks.

esp_A las 9.00 horas de la mañana, cuando todo el mundo llega al trabajo, a las 14.00 horas, a la hora de comer; mejor por la tarde. ¿Cuando son más efectivos mis tweets entre mis seguidores? Según algunos estudios, las horas de más afluencia de Twitter son de las 14.00 a las 16.00 horas. En cambio, la mejor hora para publicar en Facebook es la franja anterior a las 12.00 horas y las horas centrales de la tarde.

Para aprovechar al máximo Twitter, disponemos de Timely. Es una herramienta que hace un rápido análisis de tus últimos 199 tweets y en función de los resultados alcanzados te indica cuáles son las mejores horas para publicar.

ventajas:

  1. Estadísticas: Timely ofrece estadísticas básicas para saber el número de seguidores que reciben la twitts, el número de clics y los retweets.
  2. Configuración: permite configurar diferentes aspectos como el número máximo de tweets permitidos al día o desahabilitat los días que no nos interesen para piar.
  3. Servicio gratuito (aunque hay una versión pro por 9.99 €).

Puedes utilizar Timely directamente desde su página web o bien, incluirlo en la página de bookmarks.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s