Marqueting · web

Eina gratuïta per a campanyes de marqueting

MailChimp és un web gestor de correus electrònics per a campanyes de marqueting.  Una de les seves característiques més importants és que és gratuït fins a 2.000 subscriptors i 12.000 enviament al mes, sense contractes ni targetes de crèdit.

MailChip ajuda a l’usuari a dissenyar butlletins electrònics, compartir-los a les xarxes socials i fer un seguiment dels resultats. És com si fos una plataforma de publicació personalitzada. A més, ofereix la possibilitat de traduir les publicacions i formularis automàticament. Fins i tot, facilita les eines per construir llistats i contactar amb subscriptors. A més, les llistes es poden segmentar per data de registre, ubicació, activitat de compra i altres registres.

Esp.- MailChimp es una web gestor de correos electrónicos para campañas de marketing. Una de sus características más importantes es que es gratuito hasta 2.000 suscriptores y 12.000 envío al mes, sin contratos ni tarjetas de crédito.

MailChip ayuda al usuario a diseñar boletines electrónicos, compartirlos en las redes sociales y hacer un seguimiento de los resultados. Es como si fuera una plataforma de publicación personalizada. Además, ofrece la posibilidad de traducir las publicaciones y formularios automáticamente. Incluso, facilita las herramientas para construir listados y contactar con suscriptores. Además, las listas se pueden segmentar por fecha de registro, ubicación, actividad de compra y otros registros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s