Twitter

Twitter en català i euskera / Twitter en catalán y euskera

A partir del 5 de juliol, Twitter oferirà als seus usuaris la versió en català i euskera de la xarxa social. Ja es pot utilitzar la llengua catalana i l’euskera com a idiomes oficials de Twitter, que des de fa setmanes treballava tant en aquesta versió com en les edicions en euskera, grec, ucraïnès i txec. Per utilitzar el compte en aquest idioma només has de seleccionar-lo en la llista d’idiomes disponibles dins del menú d’usuari, configuració del compte. En l’actualitat només està disponible per als usuaris que van ajudar en les traduccions.

Amb aquest pas Twitter satisfà així a milers d’usuaris catalans i bascos que fins i tot havien muntat plataformes a Internet demanant a la xarxa de microblogging que els permetés utilitzar el servei en els seus idiomes.

Us passareu al català?

http://www.trecebits.com/2012/06/20/twitter-ya-esta-disponible-en-catalan/
http://www.trecebits.com/2012/06/20/twitter-ya-esta-disponible-en-catalan/
http://www.trecebits.com/2012/06/20/twitter-ya-esta-disponible-en-catalan/
http://www.trecebits.com/2012/06/20/twitter-ya-esta-disponible-en-catalan/

esp_ A partir del 5 de julio, Twitter ofrecerá a sus usuarios la versión en catalán y euskera de la red social. Ya se puede utilizar la lengua catalana y el euskera como idiomas oficiales de Twitter, que desde hace semanas trabajaba tanto en esta versión como en las ediciones en euskera, griego, ucraniano y checo. Para utilizar la cuenta en este idioma sólo tienes que seleccionarlo en la lista de idiomas disponibles dentro del menú de usuario, configuración de la cuenta. En la actualidad sólo está disponible para los usuarios que ayudaron en las traducciones.

Con este paso Twitter satisface así a miles de usuarios catalanes y vascos que incluso habían montado plataformas en Internet pidiendo a la red de microblogging que les permitiera utilizar el servicio en sus idiomas.

¿Os pasaréis al catalán o al euskera?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s