google

Nova aplicació del gegant / Nueva aplicación del gigante: Google now

Google Now és el nou assistent virtual + agenda. Es tracta d’una nova aplicació de google que de forma intel·ligent proporciona assistència segons el que necessitis i depenent del lloc on siguis i l’hora que sigui: trànsit, clima, restaurants, menús adequats …

La idea és la següent: surts de casa i vols arribar a la feina amb metro. Quant t’acostes a l’estació Google Now t’informa de si hi ha alguna incidència en la línia que vols agafar. És l’hora de dinar? El terminal et busca restaurants propers a tu. Has d’agafar un vol? Google Now mira quin vol tens apuntat al calendari i t’informa de si ha hagut retards o canvis.

Google Now estarà integrat a tots els terminals amb Android Jelly Bean però de moment només funciona als Estats Units. Informació a la carta, sense demanar-la, oferta de manera intel · ligent, reconeixent la veu per respondre preguntes i adaptada a la localització geogràfica.

http://altoschistes.blogspot.com.es/2011/06/chiste-grafico_07.html
http://altoschistes.blogspot.com.es/2011/06/chiste-grafico_07.html

esp_Google Now es el nuevo asistente virtual + agenda. Se trata de una nueva aplicación de google que de forma inteligente te va proporcionando asistencia según lo que necesites y dependiendo del lugar donde estés y la hora que sea: tráfico, clima, restaurantes, menús adecuados…

La idea es la siguiente: sales de casa y quieres llegar al trabajo en metro. En cuanto te acercas a la estación Google Now te informa de si hay alguna incidencia en la línea que quieres coger. ¿Es la hora de comer? El terminal te busca restaurantes cercanos a tí. ¿Hay que coger un vuelo? Google Now mira qué vuelo tienes apuntado en el calendario y te informa de si ha habido retrasos o cambios.

Google Now estará integrado dentro de todos los terminales con Android Jelly Bean instalado y de momento sólo funciona en los Estados Unidos. Información a la carta, sin pedirla, ofrecida de forma inteligente, reconociendo la voz para responder a preguntas y adaptada a la localización geográfica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s