Imatges · mòbil

Fotos: càmeres digitals vs smartphones

Hem trobat un article a PC ACTUAL que ens anirà molt bé just ara que començarem les vacances. Analitzen diferents tipus de càmeres de fotos i, a més, les comparen amb les fotos fetes amb mòbils. SI voleu llegir tot l’article (molt interessant), podeu clicar aquí.

La tecnologia ha avançat molt en tots els àmbits, inclòs el camp de la fotografia digital: des de les càmeres rèflex digitals fins als mòbils, passant per les compactes. Tant és així que moltes vegades fins deixem les càmeres convencionals a casa per usar únicament el mòbil com a dispositiu de captura.

Tot i que és una tendència en augment, podem estar sacrificant un paràmetre tan important com la qualitat en nom d’una major comoditat. És cert que els mòbils integren sistemes fotogràfics solvents, especialment en models de gamma alta, però també cal tenir en compte que generalment consumim les imatges directament a la pantalla d’aquest dispositiu on les fotografies es poden veure bé, fins que les passem a l’ordinador on sí s’aprecien defectes.

Aquí teniu un esquema resum de la comparativa. Si voleu veure més gran la imatge, només cal clicar dins.

http://www.pcactual.com/articulo/laboratorio/especiales/11263/analizamos_seis_camaras_calidad_reducido_tamano.html

Esp.- Hemos encontrado un artículo en PC ACTUAL que nos irá muy bien justo ahora que empezaremos las vacaciones. Analizan diferentes tipos de cámaras de fotos y, además, las comparan con las fotos hechas con los teléfonos móviles. Si queréis leer todo el artículo (muy interesante), podéis clicar aquí. La tecnología ha avanzado mucho en todos los ámbitos, incluido el campo de la fotografía digital: desde las cámaras réflex digitales hasta los móviles, pasando por las compactas. Tanto es así que muchas veces hasta dejamos las cámaras convencionales en casa para usar únicamente el móvil como dispositivo de captura.

Si bien es una tendencia en auge, podemos estar sacrificando un parámetro tan importante como la calidad en aras de una mayor comodidad. Es cierto que los móviles integran sistemas fotográficos solventes, especialmente en modelos de gama alta, pero también hay que tener en cuenta que generalmente consumimos las imágenes directamente en la pantalla de este dispositivo donde las fotografías se pueden ver bien, hasta que las pasamos al ordenador donde sí se aprecian defectos.

Aquí tenéis un esquema resumen de la comparativa. Si queréis ver más grande la imagen, sólo hay que clicar dentro.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s